Profesia Days Žilina

Stretnite hviezdy TV JOJ na Profesia Days Žilina!

Lujzu Garajovú Schramekovú a Viktora Bielika môžete už 15. mája stretnúť v hoteli Holiday Inn na 2. ročníku Profesia Days Žilina. Prečo si ich nechať ujsť?

Festival príležitostí Profesia Days prichádza už po druhýkrát do Žiliny. Pre veľký úspech a záujem budú mať návštevníci aj tento rok možnosť nájsť si prácu, získať informácie o firmách, vzdelávať sa, absolvovať kariérne poradenstvo, zabaviť sa a mnoho ďalšieho.

Zdroj: TV JOJ

Okrem príležitostí ku zmene práce či posune v profesijnom živote vám prináša aj atraktívny sprievodný program. Na hlavnom pódiu sa o svoj inšpiratívny príbeh podelia osobnosti ako šéfka Profesie Ivana Molnárová, naša najúspešnejšia triatlonistka Alena Stevens a chýbať nebudú ani hviezdy TV JOJ – Lujza, ktorú poznáte zo seriálu Naši a Viktor Bielik z obľúbenej relácie Reštart.

Zdroj: TV JOJ

Lujza si zaspomína na svoj návrat na divadelné dosky a pred televízne obrazovky po materskej dovolenke a prezradí viac o plánoch do blízkej budúcnosti - vlastnej talkshow Čau Lujza na TV JOJ. Viktor vás namotivuje k tomu, ako byť fit v práci aj doma.

Zdroj: TV JOJ

Festival príležitostí Profesia Days Žilina sa koná 15. mája 2019 v Holiday Inn Žilina. Vstup na festival je úplne ZADARMO, stačí sa len registrovať na www.profesiadays.sk, kde je postupne zverejňovaný program, harmonogram festivalu a všetko dôležité.