Takto to celé začalo: FOTO z netradičného prvého rande Mary Bartalos a jej manžela!

Mary Bartalos je už rok šťastne vydatá. S manželom Adrianom pritom chodila len jeden mesiac a mnoho fanúšikov ju za to odsudzovalo. Oni ich však napokon presvedčili o tom, že to myslia vážne. Zaľúbená dvojica, ktorú spája šport a vášeň k cestovaniu, bude mať už o niekoľko dní prírastok.

​​Herečka Mária "Mary" Bartalos je aktuálne v poslednom štádiu tehotenstva. Spolu so svojím manželom Adriánom čakajú chlapčeka. Obaja sa pritom zoznámili len mesiac pred svadbou a v apríli 2018 si povedali svoje ÁNO. Mnoho fanúšikov ju vtedy za to odcudzovalo, no obaja vedeli, že to bude dobré rozhodnutie. Krásna herečka si vtedy rovno zmenila aj svoje priezvisko z Havranovej na Bartalos. Zaľúbenú dvojicu spája šport a vášeň k cestovaniu. Teraz sa obaja venujú najmä príprave na príchod nového potomka, hoci na cvičenie rozhodne nezanevrel ani jeden z nich. Máriin manžel Adrián pred pár dňami zverejnil na svojom profile záber, ktorý prezradil to, ako to medzi oboma zaľúbencami pôvodne celé začalo. „Naše prvé rande,“ napísal Adrián k fotografii, na ktorej je vidieť, ako je pre Mary oporou počas toho, ako ona robí stojku. Medzičasom sa z trénera nestala len Máriina opora počas tréningu, ale rovno na celý život. Na fotografii zároveň vidno, že Mary mala poriadne úzky driek a ultra štíhlu postavu. Počas tehotenstva síce už nejaké to kilo nabrala, no keďže sa cvičeniu aktívne venuje aj tesne pred pôrodom, raz-dva je späť vo forme. 

Mary Bartalos - Prvé rande s manželom Adriánom Mary Bartalos - Prvé rande s manželom Adriánom Zdroj: instagram @adrian.bartalos