Fešanda bola už za mlada: Zuzana Vačková ukázala svoju fotku z mladosti!

Zuzana Vačková zverejnila fotografiu z mladosti, keď vo veku 23 rokov držala v ruke svojho vtedy ešte malinkého syna Jakuba. Z neho už vyrástol dospelý chlap, ktorý má dnes už 27 rokov.


​Herečka Zuzana Vačková (50) účinkovala vo viacerých seriáloch, filmoch a mnohí ju poznajú z divadelných dosiek. Diváci JOJky ju registrujú napríklad aj ako "kočenu" Alicu z kultového seriálu Panelák. Charizmatická blondínka je rozvedená a je matkou dvoch detí. Na svoj vek vyzerá naozaj vynikajúco a o dokonalý zovňajšok sa patrične stará. Pravidelne navštevuje fitness centrum, kde si formuje postavu, taktiež zmenila životosprávu a začala sa zdravo stravovať. Aj preto vyzerá viac než dobre a nebojí sa chváliť s čoraz odvážnejšími fotkami. Zuzana však mala ten správny šmrnc už odmlada. Nedávno zverejnila fotografiu z mladosti, keď držala v rukách svojho vtedy ešte malinkého syna Jakuba. "Ďakujem, že poznám ten krásny pocit byť mamou. Na tejto foto mám 23. Pozerám sa na zázrak v mojim náručí, na môjho syna Jakuba, dnes už má 27 a neviem slovami opísať ten pocit šťastia, že je v mojom živote. Aj keď si už žije sám ten svoj vlastný," napísala hrdá mama pod fotografiu. Musíme uznať, že Zuzka vyzerala už vtedy krásne. Veľmi jej pristanú aj takéto tmavé vlasy. 

Zuzana Vačková a jej retro foto so synom Jakubom, keď mala 23 rokov Zuzana Vačková a jej retro foto so synom Jakubom, keď mala 23 rokov Zdroj: Instagram @zuzanavackova