Rytmus a jeho dojímavé vyznanie pre Jasminu: Krásna nevesta ostala v slzách!

Zamilovaná dvojica si sľúbila večnú lásku a svoj veľký deň si užila plnými dúškami. Medzi pozvanými hosťami nechýbali ani známe tváre, ktoré prišli novomanželom zablahoželať.

Jasmina a Rytmus si konečne povedali svoje ÁNO v krásnom renesančnom zámku v Pezinku. Fanúšikovia sa nevedeli dočkať, kedy na sociálnej sieti pribudne prvá spoločná fotografia. Nevesta vyzerala ako princezná a z jej svadobných šiat nevedeli hostia spustiť oči. O jej dokonalý outfit sa postarala jej kamarátka a zároveň známa návrhárka Jana Pištejová.

​To, že táto dvojica k sebe naozaj patrí, potvrdil Rytmus svojím dojímavým vyznamím na sociálnej sieti. ,,Som ochotný pre teba zomrieť, naveky v mojom srdci a krvi. Pri tejto vete som asi pol minúty nevedel pokračovať. Každému z vás prajem zažiť takúto emóciu," napísal čerstvý ženáč. Po týchto slovách by určite každej neveste vybehla slzička, a preto sa tomu neubránila ani samotná Jasmina. Novomanželom prišlo zablahoželať mnoho hostí a nechýbali ani známe tváre ako Anita Soul, Kmeťovci, Alena Pallová či členovia Kontrafaktu. Novomanželom gratulujeme a prajeme veľa lásky a krásny spoločný život.