Topí sa v peniazoch: Koľko si pýta Zuzana Plačková za jedinú reklamu?

Zuzana Plačková je na Slovensku známy pojem. Najviac ju však registrujú používatelia sociálnych sietí, predovšetkým Instagramu, kde ju sleduje vyše pol milióna ľudí. O takomto čísle sa môže väčšine Slovákov len snívať. A práve preto je Zuzana jednou z tých, na ktorú sa ponuky o spoluprácu a obrovské sumy peňazí priam hrnú.

Zuzana Plačková je dlhoročne známa postava slovenského šoubiznisu nielen vďaka reality šou Hotel Paradise, ale aktuálne najmä vďaka slovenského Instagramu. Nie nadarmo si preto hovorí kráľovná. Len málokto sa totiž môže pochváliť tým, že má na svojom konte vyše pol milióna sledovateľov, ako ona. Pri takomto čísle sa už dá hovoriť o veľkej sile a možnosti ovplyvňovať a inšpirovať celé davy. To si uvedomuje nielen samotná Zuzana, ale najmä inzerenti, ktorí sa bijú o spoluprácu s ňou. Popri dovolenkových fotkách z exotických destinácií u nej môžeme vidieť aj množstvo sponzorovaných príspevkov cez fotografie, či takzvané instagramové príbehy.

​Za propagáciu svojich produktov inzerenti neváhajú vysoliť aj tisíce eur za jediný príspevok. Ako priznala Plačková na svojom Instagrame, reklamu neurobí každému, ale len produktom, s ktorými je sama stotožnená. V prípade, žeby mala s produktom negatívnu skúsenosť, peniaze za reklamu by vrátila. Na propagáciu si nevyberá ani extrémne drahé, no ani extrémne lacné produkty. "Najnižšia forma mojej reklamy cenovo na mojom Instagrame je jedna instastory, ktorá stojí 500 € a ostatné reklamy idú od tisíc eur vyššie," prezradila Plačková, ktorá podľa svojich slov robí tieto reklamy preto, aby mala spokojný život. Práve Instagram jej platí početné exotické a drahé dovolenky. "Tieto 'storíčka' vám robím aj preto, aby ste so mnou pohli pocestovať svet," dodala Zuzana, ktorá je spokojná s tým, že jej fanúšikovia stále majú záujem nielen o jej profil, ale aj o produkty, ktoré cezeň inzeruje.