Z hanblivej dámy hotová dračica: Takto sebavedomo dnes vystupuje Beáta KAJŠMENTKE!

Beáta sa po rokoch od nechceného hviezdenia v šou Páli vám to poriadne zmenila. Zdá sa však, že nielen výzorom, ale aj povahou. Dnes totiž pôsobí oveľa odvážnejšie.

Azda celé Slovensko si pri slove Kajšmentke predstaví Beátu Štípalovú z Prievidze, ktorej už toto slovo chtiac-nechtiac prischlo na celý život. Boli to totiž práve nezmyselné slová kajšmentke a kožmeker, ktoré sa pred pár rokmi doslova zo dňa na deň stali celoslovenským fenoménom. Beáta ich nešťastne vyslovila vo finále vedomostnej relácie Páli vám to?, keď sa snažila uhádnuť hľadané slovo. Hneď na to sa z nej stala hotová hviezda internetu a v tom čase sa nehovorilo o ničom inom, než o jej skomolenine. Časom sa však po samotnej Beáte akoby zľahla zem. Výnimkou bola v roku 2018 súťažno-zábavná hra Veľký balík, kde sa Beáta opäť dostala po rokoch pred televízne kamery. 

Treba však uznať, že od roku 2014, kedy vo finále Páli vám to v boji o 234 eur skomolila slovo fajnšmeker na kajšmentke, sa Beáta poriadne zmenila. Nechala si narásť dlhé vlasy a dokonca si aj nechala upraviť chrup, z ktorého sa mnohí Slováci v čase jej najväčšej slávy posmievali. „Všetci riešili, že mi chýbajú predné zuby. Pri paradentóze sa to stáva, navyše mávam zápaly. Nemala som vtedy dosť peňazí na to, aby som si ich dala spraviť. Vzala som si na to v máji pôžičku. Kvôli zubom a na prilepšenie finančnej situácie,“ povedala vtedy pre joj.sk. Dnes však pôsobí podľa fotiek zo sociálnej siete Beáta oveľa sebavedomejšie. Dokonca má medzi profilovými fotkami aj niekoľko dráždivých záberov s vyšpúlenými perami či napumpovanými prsiami. Veď posúďte sami. Aktuálne FOTO nájdete v galérii. 

Tagy: Kajšmentke