Ďalšia plastika na obzore: Neuveríte, čo si chce vylepšiť Zuzana Plačková tentoraz!

Hviezda Instagramu Zuzana Plačková sa už pripravuje na leto po svojom. Pre svoje dokonale vyzerajúce telo v plavkách sa rozhodla, že podstúpi ďalší zákrok po vzore Kim Kardashian.

Zuzana Plačková má stále čím prekvapiť a inak to nie je ani tentoraz. Nikdy nemala problém ukázať čokoľvek zo svojho života. Netají sa ani tým, že už niekoľkokrát si ľahla pod nôž. Za ostatné roky sa vďaka tomu poriadne zmenila. Z peroxidovej blondínky je dnes tmavovláska s dokonalým imidžom a krivkami tela i tváre. Instagramová hviezda si dala niekoľkokrát upraviť prsia, no úpravou prešli aj zuby, nos či pery. Za zákroky krásy už utratila desaťtisíce eur. Zdá sa však, že táto suma rozhodne nie je konečná. Zuzana sa so všetkými novinkami zveruje aj svojmu pol miliónu fanúšikov na Instagrame. Aj pred pár dňami ich prekvapila zaujímavou správou. Už začiatkom júna sa totiž chystá na ďalší estetický zákrok. Má ísť o unikátnu metódu, kde jej špecialisti na klinike odoberú tuk z tela a ten následne zavedú do sedacích partií.

Plačková však tento zákrok odporúča aj iným ženám, keďže podľa nej nejde o žiadnu chémiu, ale len o presun vlastných látok z tela do iných partií. Jej vďačnou inšpiráciou je trend veľkých zadkov vo svete po vzore Kim Kardashian či speváčky Nicki Minaj. "Idem si dať preniesť nadbytočný tuk, zrejme z brucha. Zoberú mi ho a pichnú do zadku, aby mi vytvorili takzvaný "kardashiansky" zadok. Nebudem mať síce zadok ako Kim, ale bude väčší a naloženejší. Je to tuk, nie silikón," prezradila Plačková svojim fanúšikom na sociálnej sieti. Jediné, čoho sa však kráska obáva je to, že výrazne schudne na celom tele spolu a tuk zo zadku jej napokon zmizne. Na to si však plánuje dávať veľký pozor. Už čoskoro sa teda opäť môžeme tešiť na nové a ešte "napumpovanejšie" letné fotky.