Dara Rolins priznala, že sa dala vylepšiť, no má to háčik: TOTO povedala bez servítky!

Sexi speváčka je voči svojim fanúšikom či novinárom pomerne otvorená a nemá problém narovinu hovoriť aj o pálčivejších témach, o ktorých iné celebrity mlčia. Bez príkras prehovorila aj o svojom najnovšom estetickom zákroku.

Pred pár dňami sa na svetlo sveta dostalo video od našich českých susedov, na ktorom Dara v rozhlase poskytuje rozhovor. Všetci si okamžite všimli, že speváčka vyzerá na záberoch akosi inak, než ju poznáme. Keď sa to začalo v spoločnosti riešiť, Rolins sa k tomu okamžite vyjadrila a bez okolkov priznala, že podstúpila estetické vylepšenie. „Mám urobené viečka (asi ako milión iných rovnako starých, starších aj mladších žien) - neinvazívnym spôsobom, rovná sa žiadne rezanie/stehy,“ napísala k nelichotivým záberom z rozhovoru. Vysvetlila tiež, že na rozhovor prišla nenalíčená a tým pádom je normálne, že tam vyzerá tak, ako vyzerá. Asi máloktorá žena totiž vyzerá bez farbičiek rovnako ako s nimi.

​Dara však vo svojom vyjadrení pokračovala a netajila sa tým, že ju rozoberanie jej súkromia nahnevalo. „Sme v kategórii „za intímnou hranicou osobného priestoru”, len krok od toho riešiť moju pravidelnú stolicu, menštruačný cyklus a iné, podobne dobrodružné témy. Takže, tajné to nie je, ale vytrubovať do sveta sa mi to tiež zrovna nechcelo. Sú momenty, kedy som za fešandu a divu a potom zas úplne normálna, obyčajná, nenamaľovaná, unavená mama. Dara, ktorá má rovnaké právo na súkromie a rešpekt ako každá iná žena,“ uzavrela.

Tagy: Dara Rolins