Martin Jakubec sa drsne obul do Celeste Buckingham: Dourážal ju do špiku kosti!

Spevák je známy tým, že si nikdy nedáva servítku pred ústa a bez problémov povie otvorene presne to, čo si myslí. V minulosti sa už obul do mnohých celebrít, ktoré počastoval nie práve najlichotivejšími vyjadreniami.

Nenechal na nej nitku suchú. Spevák Martin Jakubec sa zvykne na internete pravidelne vyjadrovať k mnohým tváram zo slovenského šoubiznisu. Otvorene píše, čo si o kom myslí a rozhodne si pri tom nedáva servítku pred ústa. Tentoraz si zobral na mušku Celeste Buckingham. Kombajn, teliatko, 50-ročná tetka, mladá Božanka. Tak takýmito slovami opísal úspešnú speváčku, ktorá ako jediná Slovenka vystúpi na prestížnom festivale Sziget v Budapešti.Speváčka Celeste Buckingham (24) tvorila od minulého roka pár s českým podnikateľom Alešom Mlátilíkom (42). Ruka v ruke sa ako zamilované holubičky objavovali aj na spoločenských akciách a brunetka bola zaľúbená až po uši. Žiaľ, ani tento vzťah jej však nevydržal. Aleš sa inšpiroval zrejme mnou. Tak isto som to urobil aj ja s Božankou. Nie len ženy púšťajú k vode chlapov, ale novým trendom je práve opak. Takže, rada do života pre mužov: nikdy si neberte mladé teliatko. Tobôž takýto kombajn, ak ste vy sám tenký klások. Inak, kľudne by sa mohla táto Celeste premenovať na Celestínske cesto na rezance. Ona a 24? Vypadá ako 50-ročná tetka po 4 vynosených deťoch. Takže, Alešovi sa nečudujem. To pri nej už aj Božanka môže povedať že má 24,“ skonštatoval Jakubec.

​Kým samotná Celeste sa k spŕške kritiky vôbec nevyjadrila, Jakubcovi naložil jej exfrajer Aleš Mlátilík.Milý Martin, sklamem vás, ale vami som sa neinšpiroval. Ja si totiž ženy vážim. A Celeste je jedna z tých žien, ktoré si navždy budem vážiť najviac v mojom živote. Viete, človek môže mať bohatstvo, moc, slávu, peniaze, na bruchu sixpack alebo Instagram s desiatkami tisíc followerov, ale pokiaľ nemá človek dobré srdce a neváži si ostatných, je na svete absolútne bezcenný. Tento fakt spravidla objavia ľudia, bohužiaľ, až vtedy, keď sa im v živote stane tragická udalosť v rodine či stratia svoje zdravie. Iba tí najšťastnejší ľudia na svete nepotrebujú k vnímaniu týchto hodnôt tieto tragické udalosti a Celeste je práve týmto šťastným človekom. Verím, že vy nie ste zlý človek, a že príde doba, keď to pochopíte aj vy. Na odľahčenie – Celeste by vám na vašu poznámku s úsmevom na tvári odpovedala, že ona sa do formy dostane späť kedykoľvek, na rozdiel od vlasov na vašej hlave. Ona to ale neurobí, pretože je šťastný človek, ktorý to nemá za potreby,“ sfúkol Jakubca Mlátilík.