Lucie Bílá ukázala svojho otca: Tomuto mužovi vďačí za veľa!

Niekoľkonásobná zlatá slávica odhalila kúsok zo svojho súkromia a celému svetu predstavila svojho otca, ktorého si veľmi váži a vďačí mu za mnoho vecí. Nedávno tento sympaťák oslávil osemdesiatdva rokov, no na svoj vek vôbec nevyzerá.

Česká popová speváčka, herečka a niekoľkonásobná porotkyňa zo šou Česko Slovensko má talent Lucie Bílá má neskutočne veľa fanúšikov. Dôvodov, prečo ju ľudia majú rovnako radi na Slovensku i v Česku, je viacero. ,,Myslím, že to je tým, že som akási česko-slovenská kombinácia, keďže otec je z Petržalky. Obe krajiny považujem za jednu. Cítim sa byť vítaná nielen v Česku, ale aj na Slovensku a vôbec to nerozdeľujem," prezradila obľúbená speváčka, ktorá trávi všetok svoj čas buď s priateľom Radekom, alebo so svojimi fanúšikmi na pódiu, aby tak urobila ľuďom čo najväčšiu radosť.

​Lucie zbožňuje svoju rodinu a nesmierne si ju váži. Nedávno pridala na sociálnej sieti fotografiu s otcom a nádherným vyznaním. ,,Bože, ako ja svojho otecka milujem. Dnes oslavuje osemdesiatdva rokov a nemôžem nájsť slová, ktoré by vyjadrili, ako veľmi si ho vážim a ako veľmi som šťastná, že som jeho dcéra," napísala speváčka. Čo myslíte podobá sa Lucie na svojho otca?

Tagy: Lucie Bílá