Darine bradavky opäť terčom posmechu: Speváčke pretiekol pohár trpezlivosti, jej reakcia stojí za to!

Dara Rolins opäť vzbudila vášne svojimi vzpriamenými bradavkami. Tie si okamžite všimli najmä zástupcovia mužského pohlavia, ktorí si neodpustili uštipačné poznámky. Speváčka sa však rozhodne nedala odbiť.

​Speváčka Dara Rolins sa nebojí otvorene hovoriť o témach, o ktorých väčšina ostatných celebrít radšej len pomlčí. Rada vyjadrí svoj názor na čokoľvek, aj preto ju tak veľa ľudí jednoducho zbožňuje. Ruka v ruke s tým sa však nájde aj množstvo takých, ktorí jej úspech závidia. Na jednom zo svojich posledných príspevkov zverejnila fotografiu v jednofarebnom zelenom tričku s krásnym pozadím, no treba uznať, že aj so zaujímavým 'popredím'. "Občas je všetko okolo také krásne, že potrebujem zastaviť, vystúpiť z auta a len tak stáť," napísala na fotografiu na Instagrame Dara. Značnú časť jej fanúšikov však ako prvé zaujali najmä speváčkine stojace bradavky. Netrvalo dlho a pod fotografiou sa začali okamžite šíriť viaceré komentáre s uštipačnými poznámkami. „Aspoň si nestála sama,“ napísal jeden z pisateľov. „Pekne stoja v pozore,“ zavtipkoval si ďalší z fanúšikov. Snímka neunikla ani istému Milošovi, ktorý sa ju tiež snažil okomentovať svojským spôsobom v podobnom duchu: "Áno, máš silikóny, vieme už si pokojne daj podprdu." A hoci samotná speváčka väčšinou nezvykne odpovedať na príspevky podobného charakteru, tentoraz urobila výnimku a vyjadrila svoj názor.

​Miloša tak veľmi inteligentným spôsobom raz-dva schladila. "No pekne, Miloško, štýl debatky by som tipovala na 15-ročného pubertiaka a nie dospelého muža, hrdého ocka takého krásneho miminka. Neviem, čo ťa žerie, ale hlavne čo ťa je do mojich bradaviek:))?! Si budem nosiť a nenosiť podprdu, kedy JA budem chcieť. Nie ty. Vynechaj moje bradavky z tvojho zorného uhlu a rieš tie, čo máš doma. To bude najsamlepšie," zareagovala speváčka na Milošove 'odporúčania'. S Darou súhlasili aj mnohí jej ďalší podporovatelia, ktorí rozpútali ďalšiu vlnu diskusie. Tentoraz v prospech speváčky. "To je to najväčšie nešťastie, keď sa blbci rozmnožujúVy ste sa teda dobre znemožnili," smiali sa Darini fanúšikovia z Miloša. Dara tiež mnohé ženy aj inšpirovala k tomu, aby obmedzili nosenie podprseniek. "Máte môj obdiv. Ísť 's kožou' na trh a počúvať 'názory' blbých ľudí. Čo koho do koho?! Ja keď budem mat nové prsia, nikdy nebudem nosiť podprsenku. A 'pán' Miloš, nech si jednu kúpi a nasadí si ju ako klobúk cez oči," dodala ďalšia fanúšička.  

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Občas je to všetko okolo taak krásne, že potrebujem zastaviť, vystúpiť z auta a len tak stáť:)... #chcemTuChvíluStat #pocitomSaVzdat ??

Príspevok, ktorý zdieľa Dara Rolins (@dararolins_vermi),

Tagy: Dara Rolins