Zuzana Plačková má za sebou ďalšiu plastiku: Prvé FOTO po zákroku!

Všetko dopadlo nad očakávania. Zuzana Plačková si po vzore Kim Kardashian dala zaviesť tuk z brucha do zadku. Podľa svojich slov operácia dopadla skvele a odporúča ju aj iným ženám.

Zvládla to na jednotku! Len nedávno sa Zuzana Plačková rozhodla pre ďalšiu viditeľnú zmenu svojho fyzického tela a už pár dní to má úspešne za sebou. Hviezda Instagramu sa totiž rozhodla, že sa na leto pripraví po svojom. Aby vyzerala v plavkách ešte dokonalejšie, podstúpila zákrok po vzore Kim Kardashian. Tentoraz išlo o unikátnu metódu, kde jej špecialisti na klinike odobrali tuk z tela a ten následne zaviedli do sedacích partií. ​Plačková tento zákrok už dávnejšie odporúčala aj iným ženám, keďže podľa nej nejde o žiadnu chémiu, ale len o presun vlastných látok z tela do iných partií.

To sa očividne podarilo. Krátko po zákroku už Zuzana na svojom instagrame zverejnila fotku, na ktorej sa fanúšikom chváli, že napriek tomu, že spočiatku bola vo veľkom strese, vďaka šikovnému tímu odborníkov dopadlo všetko nad očakávania. "Operácia bola skutočne bez akejkoľvek bolesti. Odobral sa tuk z bruška a následne sa vytvaroval zadoček. Odporúčam, nemáte sa skutočne čoho báť. Teraz, ako ležím doma, nemám žiadne bolesti, neužila som zatiaľ ani tabletku od bolesti ani nič!" pochválila sa Plačková s výsledkami zákroku. Okrem toho stihla ešte dodať, že v tomto prípade nešlo o komerčnú spoluprácu, ale celý zákrok si zaplatila sama, ako všetci ostatní smrteľníci. My sa už teraz tešíme na ďalšie fotky po operácii. 

Zuzana Plačková po zákroku Zuzana Plačková po zákroku Zdroj: Instagram @queen.plackova