Fotka Dary Rolins vyvolala vojnu medzi fanúšikmi: Je to nezmysel alebo TO vidíte aj vy?

Blonďavá speváčka je v poslednej dobe čoraz viac pod paľbou kritiky jej vzhľadu. Najprv fanúšikovia riešili jej plastické operácie, potom zase vytŕčajúce bradavky a teraz sa terčom pre zmenu stalo jej brucho.

Speváčka Dara Rolins patrí k celebritám, ktoré majú priam výstavnú postavičku. Dlhé roky poctivo cvičí jogu, zdravo sa stravuje a tak nečudo, že telo by jej mohli závidieť aj o polovicu mladšie ženy. Blondínka však nedbá len na svoj zovňajšok, ale stará sa o svoju dušu a myseľ. Vďaka tomu je so sebou vyrovnaná a sebavedomie z nej len srší na všetky strany. V poslednej dobe sa ale čoraz viac dostáva pod paľbu kritiky. Terčom posmeškov a hejtov je jej vzhľad. Trčiace bradavky, plastické úpravy tváre či tvar brucha. Kým pred časom fanúšikovia riešili, že má až príliš vypracované tehličky a vyzerá ako chlap, teraz im zase prekáža jej guľatejšie bruško a vysvetľujú si ho utajeným tehotenstvom.

​Keď si tieto komentáre číta samotná Dara, evidentne sa musí chytať za hlavu. Niet divu, že si už naozaj nedáva servítku pre ústa a bez príkras povie, čo má na srdci. „Brucho mám akurát vyvalené, žiadne bábätko. Mám tri kilá navyše, takže mám na niektorých fotkách ešte aj naducané líčka. To pre tých, čo mi zase odporučujú vysadiť ten botox.  Inak, áno, ten mám, medzi obočím. Raz za rok aplikujem. A iba tam. Žiadne výplne ani podobné veci, čo stále niekto rieši a tvrdí s istotou, že mám v lícach. Jak keby pri tom asistovali v ordinácii. Bože. Však, ale AJ KEBY všetko to, z čoho ma podozrievajú, bola pravda, sme zase na začiatku tej našej obľúbenej, známej hryčo je koho k***a do toho, čo má a robí ten druhý? Daj už pokoj, nerieš a pred tým, resp. miesto toho, že budeš niekomu/niečo vypisovať, komentovať, choď robiť konečne niečo užitočné,“ dodala.

Tagy: Dara Rolins