Vypočuli sme prosby divákov: Nová séria 9-1-1 dostane ešte lepší vysielací čas!

Obľúbený akčný seriál 911 sa vracia po pár mesiacoch na JOJku s úplne novými epizódami a príbehmi v rámci druhej série. Tú uvidíte na JOJke už o pár dní.

Na losangeleskú tiesňovú linku volajú denne desiatky ľudí, ktorí sa ocitli v núdzovej situácii. Hasiči, policajti a operátori musia nielen pomáhať v týchto nebezpečných momentoch, ale zároveň sa stretávajú s vlastnými problémami v súkromí. Seriál 9-1-1 sleduje napínavé prípady policajných, záchranárskych a hasičských zložiek v Los Angeles. Okrem toho, že títo moderní hrdinovia každý deň zachraňujú životy cudzích a neznámych ľudí, musia si nájsť čas aj na riešenie svojich vlastných osobných problémov, od ktorých neustále odbiehajú, aby pomáhali druhým. 

​Seriál sleduje napínavé prípady policajných, záchranárskych a hasičských zložiek v Los Angeles. Okrem toho, že títo moderní hrdinovia každý deň zachraňujú životy cudzích a neznámych ľudí, musia si nájsť čas aj na riešenie svojich vlastných osobných problémov, od ktorých neustále odbiehajú, aby pomáhali druhým. Aj o tom je nový americký seriál 9-1-1, ktorý bude na JOJke pokračovať so svojou druhou sériou už od utorka 2. júla! Pre divákov, ktorých reakcie na prvú sériu boli mimoriadne pozitívne, máme skvelú správu. Vypočuli sme vaše prosby a oproti prvej sérii sme upravili vysielací čas druhej série k lepšiemu. Seriál 911 tak budete môcť sledovať už každý utorok už o 20:35 na JOJke! Najbližší utorok dokonca rovno v dvoch častiach za sebou. 

Sledujte premiérové časti druhej série seriálu Tiesňová linka 9-1-1 už od utorka o 20:35 na JOJke!