Fešák Oliver Stark z 9-1-1 má vážnu konkurenciu: Zoznámte sa s novým sexi hasičom!

Do druhej série obľúbeného seriálu pribudlo viacero nových postáv. Medzi nimi aj sexi hasič Eddie Diaz, ktorý sa vám bude rozhodne páčiť.

​​Na losangeleskú tiesňovú linku volajú denne desiatky ľudí, ktorí sa ocitli v núdzovej situácii. Hasiči, policajti a operátori musia nielen pomáhať v týchto nebezpečných momentoch, ale zároveň sa stretávajú s vlastnými problémami v súkromí. Seriál Tiesňová linka 9-1-1 sleduje napínavé prípady policajných, záchranárskych a hasičských zložiek v Los Angeles. Okrem toho, že títo moderní hrdinovia každý deň zachraňujú životy cudzích a neznámych ľudí, musia si nájsť čas aj na riešenie svojich vlastných osobných problémov, od ktorých neustále odbiehajú, aby pomáhali druhým. Aj o tom je nový americký seriál 9-1-1, ktorý bude na JOJke pokračovať so svojou druhou sériou už od utorka 2. júla!

​​Jedným z najvýznamnejších postáv je hasič Evan "Buck" Buckley, ktorého hrá sexi herec Oliver Stark. Ak ste už mali možnosť vidieť jeho výkon v seriáli, zaiste urobil skvelý dojem aj na vás. Hercovi to však pristane nielen v uniforme, ale rovnako aj bez nej. V druhej sérii však Oliver Stark dostal veľkú konkurenciu v podobe 31-ročného sexi herca Ryana Guzmana. Ten si zahrá hasiča menom Eddie Diaz. Ryanova postava prichádza už v prvej epizóde druhej série. Medzi ním a Buckom bude isté napätie, prevažne z Buckovej strany. Ryan však má dosť svojich problémov. Je totiž single otcom a jeho syn má mozgovú obrnu. Okrem toho je vojenským veteránom, ktorý opustil armádu práve kvôli svojmu chorému synovi. Ako si zvykne jeho postava v novej sérii, sa dozviete už od utorka v nových častiach seriálu Tiesňová linka 9-1-1. 

Ryan Guzman ako  Eddie Diaz v 9-1-1 Ryan Guzman ako Eddie Diaz v 9-1-1

Ryan Guzman v 9-1-1 Ryan Guzman v 9-1-1 Zdroj: FOX TV

Sledujte premiérové časti druhej série Tiesňovej linky 9-1-1 v dvoch častiach za sebou v utorok o 20:35 na JOJke!