Barbora Švidraňová radikálne zmenila imidž: Fíha, to je ale poriadne sexi hriva!

Máme tu leto, a preto sa aj obľúbená speváčka rozhodla zmeniť svoj účes. Fanúšikom ho predstavila v novom videoklipe, kde sa s kamarátmi vozí v aute a jej koruna krásy je zaručne prvá vec, čo si každý divák všimne.

Herečka a speváčka Barbora Švidraňová aktuálne prežíva najšťastnejšie obdobie svojho života. Pred rokom priviedla na svet svoje prvé dieťatko a mamičkovské povinnosti si naozaj užíva plnými dúškami. Ako to u žien býva, spokojnosť sa prejavuje aj na jej výzore. Sexi ryšavka totiž doslova kvitne a ešte nikdy nevyzerala tak dobre ako teraz. Navyše sa jej pred časom podarilo pod dohľadom nutričnej poradkyne schudnúť, takže sa pýši aj postavičkou ako lusk.

​Barobora len pred pár dňami uviedla na svetlo sveta nový videoklip k piesni Tu a teraz, kde si všetci fanúšikovia mohli všimnúť jej nové vlasy. Speváčka vsadila na žiarivú ryšavú farbu a poriadne kučeravé vlasy. ,,Trochu iná, trochu nová, trochu ryšavá, trochu viac hravá," napísala speváčka na Instagrame. Barbora s touto hrivou vyzerá pekelne sexi a musíme uznať, že jej táto zmena naozaj veľmi pristane. 

View this post on Instagram

Trochu iná, trochu nová, trochu ryšavá, trochu viac hravá... ?? ??? ..trochu pop, trochu funk.. ale som to ja! Toto sa mi páči, toto cítim, toto spievam... žijem tu a teraz, vnímam svet naplno, plním si sny a chcem vám to ukázať.. a chcem, aby ste to cítili so mnou, tancovali, radovali sa a mysleli pozitívne! Lebo, aj keď je to klišé - všetko je ako má byť, aj keď sa nám to niekedy nepáči... ?‍♀️?? Ale láskou sa vždy všetko vyrieši.. ‼️‼️UŽ ZAJTRA‼️‼️ #muah #newsong #comingsoon #newme #ginger #redhead #slovakgirl #summervibes #summersong #singerslife #dancewithme #tuateraz #barborasvidranova #basie #coverphoto #portrait #smile #websterwigs

A post shared by BARBORA ŠVIDRAŇOVÁ (@_basie_) on