Sexi aj s kilami "navyše": Takto vyzerala Silvia Kucherenko pred pár rokmi!

Silvia Kucherenko opäť siahla do svojho archívu a na svetlo sveta vytiahla svoju fotografiu spred niekoľkých rokov, kde mala o 12 kíl viac.

Silvia Kucherenko patrí medzi najvýraznejšie a zároveň aj medzi najkontroverznejšie osoby v slovenskom šoubiznise. Dlhé vlasy, vyzývavý dekolt, plné pery a luxusný život spôsobili, že je rozhodne neprehliadnuteľná. Kým niektorí sa pri pohľade na ňu tak trošku chytajú za hlavu, iní ju maximálne „žerú“ a neujde im ani jeden jediný príspevok na jej Instagrame. Modelka pred pár mesiacmi šokovala fanúšikov správou, že sa po jedenástich rokoch rozvádza. A to aj napriek tomu, že Silvia verí v manželovu nevinu a bola mu po celý čas oporou. Pred pár týždňami napokon ich manželstvo dotiahli do konca. Súd ich rozviedol za jedinú hodinu. Jej dnes už bývalý manžel Sergej Kucherenko je ukrajinský podnikateľ, ktorého v roku 2015 zatkla polícia a následne obvinila zo závažného zločinu. Kedysi ako šéf firmy podpísal nevýhodnú zmluvu a podniku spôsobil obrovskú finančnú škodu. Momentálne stále sedí za mrežami. Silvia si však už dávno žije vlastným životom a robí všetko preto, aby bol jej syn Alexander šťastný a spokojný. Základom je však aj to, že spokojná je aj samotná blondínka. A to aj so svojou postavou.

Silvia Kucherenko - kedysi 56kg a dnes 48kg Silvia Kucherenko - kedysi 56kg a dnes 48kg Zdroj: instagram @official_silviakucherenko

Nedávno zverejnila fotografiu z minulosti, kde má viditeľne kyprejšie tvary a o 8 kíl viac než je jej aktuálna váha, čiže 48 kilogramov. A hoci niektorí jej fanúšikovia či okolie by si želalo, aby opäť pribrala, ona v tom má jasno. "Niekomu sa páčia kyprejšie tvary a mne sa zase páči štíhlosť. Na foto v červených šatách som jedla ako “kamión”. A dnešná aktuálna Silvia si radšej o 23:00 koláč nedá. Je to aj o disciplíne a pevnej vôli. Nezabúdajme, že každému sa páči niečo iné. Nechcite sa každému zapáčiť, to sa nedá. Podstatné je, keď sa vy samé cítite fajn, tak je to OK. Hlavne nemám rada, keď niekto “tlačí” názor do hláv, kto má ako vyzerať. Každý nech vyzerá, ako mu je dobre, ako chce. A hlavne, ak ste smutné, alebo máte stres, nezajedajte ho. Radšej si zacvičte," napísala Silvia svoje odporúčania všetkým tým, ktorí nie sú spokojní so svojou aktuálnou váhou. Všetko je podľa nej len v hlave a v správnej disciplíne.