Dara Rolins odhodila podprsenku: Fanúšikom sa ukázala HORE BEZ!

Sympatická blondínka patrí k tým známym osobnostiam, ktoré sú priam typické svojím ikonickým imidžom. Svetle dlhé vlasy, jemný mejkap a nesmierne štýlové outfity. Dara však vie aj odhodiť podprsenku a pózovať hore bez.

Dalo by sa povedať, že o česko-slovenskej speváckej legende Dare Rolins vieme úplne všetko. Okrem speváckeho talentu ohuruje desiatky rokov aj svojím oslnivým vzhľadom a sexi postavou. Preto právom patrí medzi najostrieľanejšie a najatraktívnejšie slovenské divy vôbec. Za všetkým sa skrýva neustála práca nielen na profesionálnej úrovni, ale aj na zovňajšku. Pre Daru je svedomitá, denno-denná starostlivosť o svoj výzor úplnou samozrejmosťou a možno práve preto na štyridsaťšesť rokov vôbec nevyzerá.

Speváčka momentálne svojich fanúšikov poriadne šokovala pikantnou fotografiou, ktorú zverejnila na Instagrame. Dara odhodila podprsenku a pózovala iba v čiernom saku. ,,Dnes má byť chladnejšie, s oblečením by som to ale aj tak nepreháňala. Dobre padnúce čierne sako nesmie chýbať vo vašej skrini," radí Rolins. Dámy, vyšli by ste na ulicu v saku a bez podprsenky?