Lucie Bílá je zamilovaná po uši: Radkovi venovala najemotívnejšiu pieseň o ich spoločnom živote!

Ako takí tínedžeri! Sympatická speváčka už nejaký ten piatok žiari šťastím po boku svojho takmer o 20 rokov mladšieho frajera Radka Filipiho. A že im to spolu klape, dávajú najavo na každom kroku.

Speváčka a niekoľkonásobná česká slávica Lucie Bílá šokovala fanúšikov, keď priznala vzťah so svojím bodyguardom Radkom Filipim, ktorý je od nej mladší takmer o dvadsať rokov. Hoci tmavovláska so zlatom v hrdle vyzerala poriadne zamilovaná, ich láska vtedy dlho nevydržala. Po niekoľkých mesiacoch poslala zajačika k vode. Ako sa ale hovorí – stará láska nehrdzavie. Začiatkom minulého leta sa s fešným svalovcom dala opäť dokopy a odvtedy opäť žiari šťastím a rozdáva úsmevy na všetky strany. Že je do seba dvojica zaľúbená až po uši, je evidentné azda z každej spoločnej fotky, ktorou sa Lucie fanúšikom pochváli.

​Teraz však česká slávica všetkým ukázala ako veľmi ľúbi svojho priateľa a čo pre ňu znamená. Lucie naspievala krásnu pieseň Protože, ku ktorej vznikol aj zamilovaný videoklip, v ktorom môžu fanúšikovia nazrieť do súkromného života Lucie a Radka. Zaujímavý je hlavne text, ktorý všetkým odkazuje, že každý sa má starať o svoj život a neriešiť cudzie vzťahy

Tagy: Lucie Bílá