Sexoš zo seriálu 9-1-1 Oliver Stark a jeho láska: Jeho srdce patrí tejto fešande!

Je sympatický, šarmantný a sexi. Hviezda seriálu 9-1-1 Oliver Stark je idolom milónov žien po celom svete. Jeho srdce však patrí jedinej, nemenej zaujímavej žene, s ktorou spolu vyzerajú ako dokonalý párik.

​Jedným z najvýznamnejších postáv obľúbeného akčného seriálu 9-1-1 je hasič Evan "Buck" Buckley, ktorého hrá sexi herec Oliver Stark. Ak ste už mali možnosť vidieť jeho výkon v seriáli, zaiste urobil skvelý dojem aj na vás. Oliver si získal srdcia mnohých fanúšičiek nielen pre svoje skvelé herecké výkony, ale aj pre svoj sexepíl. Pravdou však je, že jeho srdce už nejaký ten rok patrí herečke s menom Hannah Gottesman.

Oliver Stark a Hannah Gottesman Oliver Stark a Hannah Gottesman Zdroj: Profimedia.sk

Veľa ich spoločných fotiek síce na jeho profile nenájdete, zato tých pár rozhodne stojí za to. K jednej z nich pridal skutočne dojímavý komentár. "Moja kráľovná. Moja láska. Bol to pre mňa naozaj vzrušujúci rok. Priniesol veľa dobrých vecí, ktoré sú ešte výnimočnejšie vďaka tomu, že ťa mám po svojom boku. Si pre mňa neustálym zdrojom inšpirácie. Ukázala si mi, ako sa stať osobou, ktorou chcem byť, a budem navždy tvojím dlžníkom. Teším sa na to, že ako ti ten dlh v najbližšej dobe splatím a ukážem ti, aký som vďačný. Ľúbim ťa." Tomu sa povie láska. Herca Olivera Starka uvidíme každý utorok v premiérových epizódach druhej série seriálu 9-1-1. 

Sledujte druhú sériu akčného seriálu 9-1-1 každý utorok o 20:35 na JOJke!