Speváčka Tina ukázala svoje trojky: Takto vyzerala pred desiatimi rokmi!

Charizmatická tmavovláska sa na sociálnej sieti pochválila fotografiou z minulosti. Fanúšikovia ostali šokovaní, pretože speváčka odhalila tajomstvo, ktoré média nepoznali.

Obľúbená speváčka Tina sa už dlhý čas neukazuje v spoločnosti a vytratila sa aj zo sveta médií. Pred pár mesiacmi sa fanúšikom priznala, že trpí závažnou chorobou, pri ktorej odmieta užívať tabletky a so sklerózou multiplex si poradí sama. „Mnohí to vedia, mnohí nie, pred niekoľkými rokmi som zažila totálny fyzický kolaps, tlak mi vyskočil, teplota prudko klesla, polovica tela ostala bez odozvy, odviezla ma záchranka na ARO, tak mi aj na základe nálezov z magnetickej rezonancie diagnostikovali sklerózu multiplex," zdôverila sa speváčka.

Tina sa však neodmlčala nadlho, postupom času jej začali chýbať fanúšikovia, a preto s nimi komunikuje prostredníctvom Instagramu, kde často pridáva fotografie svojich detí a manžela. Teraz mnohých prekvapila, pretože uverejnila snímku, ktorá je stará už desať rokov. Tina kedysi hrávala basketbal a patrila medzi najlepšie hráčky. Pozrite sa, ako jej to na ihrisku pristane.

Tina Zdroj: Instagram

Tagy: Tina