Zuzana Plačková vytasila svoj zadok na obdiv: Takto vyzerá jej vylepšené pozadie po plastike!

Sexi tmavovláska si po vzore Kim Kardashian dala zaviesť tuk z brucha do zadku. Podľa jej slov operácia dopadla skvele a odporúča ju aj iným ženám. Fanúšikom predviedla svoje nové pozadie v plavkách. Komentáre na Instagrame pribúdali obrovskou rýchlosťou.

Zuzana Plačková sa pred mesiacom rozhodla pre ďalšiu viditeľnú zmenu svojho fyzického tela. Aby vyzerala v plavkách ešte dokonalejšie, podstúpila zákrok po vzore Kim Kardashian. Tentoraz išlo o unikátnu metódu, kde jej špecialisti na klinike odobrali tuk z tela a ten následne zaviedli do sedacích partií.

​Plačková tento zákrok už dávnejšie odporúčala aj iným ženám, keďže podľa jej nejde o žiadnu chémiu, ale len o presun vlastných látok z tela do iných partií. To, že sa zákrok podaril, môžu fanúšikovia vidieť až teraz, pretože Zuzana na Instagrame uverejnila fotografiu v plavkách, ktorá vznikla v Marakéši. Sexi tmavovláska si užíva slnečné lúče pri bazéne, kde vytasila na obdiv aj jej vynovené pozadie. Čo myslíte, vylepšila plastika Plačkovej zadok?

View this post on Instagram

Konečne sa kúpem toto leto aj ja prvý krát ? Pozdravujem z Marakešu ❤️

A post shared by Zuzana Strausz Plačková (@queen.plackova) on