Hviezda z Hry o tróny ukázala svoj druhý domov: Zo záberov Grónska vám nabehnú zimomriavky!

Polovica Nikolajovej rodiny žije v Grónsku a herec sa netají tým, že si tento ostrov veľmi obľúbil. Jeho krásy sprostredkoval všetkým fanúšikom prostredníctvom kamery pripevnenej na jeho batohu, ktorý nosil stále so sebou.

​Nikolaj Coster-Waldau je príťažlivý dánsky herec, ktorý má fanúšikov po celom svete. Známy je ako hviezda seriálu Hra o tróny, kde stvárňuje arogantného Jaimeho Lannistera. So svojou manželkou, ktorá sa preslávila ako grónska speváčka a bývalá miss, žije neďaleko Kodane. Herec má v Grónsku polovicu rodiny, a preto prijal ponuku a stal sa ambasádorom Organizácie Spojených národov a zároveň zostal pracovať pre spoločnosť Google. 

Pomocou špeciálnej kamery umiestnenej na batohu, ktorý nosil stále so sebou, snímal krásnu prírodu Grónska a jeho zmenu spôsobenú globálnym otepľovaním. Nikolaj spolu so Street View tímom zaznamenali nádherné zábery, predstavili známe lokality či teplé jazerá, ktoré si vyskúšal aj samotný Coster. Klimatické zmeny zasiahli štruktúru zamŕzania ľadovcov, a tým ovplyvnili obyvateľov Grónska, ktorí sa živia lovom a rybárstvom. Pozrite si nádherné zábery, ktoré nakrútil obľúbený herec pre Google Street View

Sledujte film Bohovia Egypta dnes o 20:35 hod. na JOJke!