Mary Bartalos ukázala bruško po pôrode: Neuveriteľné, ona pred pár týždňami rodila?

Obľúbená herečka sa len prednedávnom stala hrdou maminou prvorodeného synčeka Noela a už sa vracia späť do normálneho životného rytmu. Krátko po pôrode sa nielen skvele cíti, ale aj úžasne vyzerá.

Mary Bartalos len pred necelým mesiacom porodila a už to na nej nie je ani zďaleka poznať. Obľúbená herečka a hviezda minisérie Trhlina zvykne pravidelne potešiť svojich fanúšikov zaujímavými fotkami zo svojho súkromia. Po tom, ako priviedla na svet svojho milovaného synčeka Noela, sa so svojím pokladom snaží byť každú možnú chvíľu. A hoci jej nerobí problém fotiť sa so svojím rozkošnými dieťatkom, rozhodla sa, že predsa len nebude zverejňovať zábery jeho tváričky. Napriek tomu sú všetky ich spoločné zábery priam rozkošné.

​Najnovšie sa Mary zúčastnila profesionálneho fotografovania s Katarínou Saganovou, kde si fanúšikovia mohli všimnúť, ako vyzerá jej bruško po pôrode. Bartalos rozhodne netrápia žiadne kilá navyše. Aj pár týždňov po narodení dieťatka vyzerá rovnako dobre ako pred samotným pôrodom. K tomu jej zrejme prispieva aj jej skvelá forma, ktorú má vďaka cvičeniu so svojím manželom Adriánom. Ten je totiž aktívnym športovcom a známym trénerom cvičenia nazývaného movement culture.