Barbora Švidraňová radikálne zmenila imidž: Zabudnite na jej ryšavé vlasy!

Pre obľúbenú herečku je charakteristická ryšavá farba vlasov. Teraz však Barbora zatúžila po zmene a nechala sa ostrihať a zmenila odtieň svojej koruny krásy. S novým účesom vyzerá pekelne sexi a naozaj jej to veľmi pristane.

Herečka a speváčka Barbora Švidraňová aktuálne prežíva najšťastnejšie obdobie svojho života. Pred rokom priviedla na svet svoje prvé dieťatko a mamičkovské povinnosti si naozaj užíva plnými dúškami. Ako to u žien býva, spokojnosť sa prejavuje aj na jej výzore. Sexi ryšavka totiž doslova kvitne a ešte nikdy nevyzerala tak dobre ako teraz. Navyše sa jej pred časom podarilo pod dohľadom nutričnej poradkyne schudnúť, takže sa pýši aj postavičkou ako lusk.

​​Barbora len pred pár týždňami uviedla na svetlo sveta nový videoklip k piesni Tu a teraz, kde si všetci fanúšikovia mohli všimnúť jej poriadne kučeravé vlasy. Momentálne opäť zmenila odtieň aj dĺžku vlasov. Ako speváčka sama prezradila, inšpirovala sa farbou červeného vína. Barbora s novým imidžom vyzerá pekelne sexi a musíme uznať, že jej táto zmena naozaj veľmi pristane.