Barbora Švidraňová priznala estetický zákrok: Neuveríte, čo si nechala vylepšiť!

Obľúbená ryšavka si získala srdcia fanúšikov svojou prirodzenosťou a pôvabom. Všetkých priaznivcov však na sociálnej sieti prekvapila priznaním, že sa nechala vylepšiť na estetickej klinike.

Herečka a speváčka Barbora Švidraňová si momentálne užíva materskú dovolenku a venuje sa svojmu ročnému synčekovi Gabrielovi. Pôvabná ryšavka priznala, že prvé dni s bábätkom neboli najľahšie, no časom si na seba zvykli a teraz si užívajú jeden druhého. Barbore však chýba práca a nevylučuje, že ju čoskoro uvidíte stáť na pódiu či účinkovať v novom seriáli.

​Švidraňová má mnoho priaznivcov, ktorých si získala vďaka svojej prirodzenosti a pôvabu. Pozornému oku fanúšičky však neunikol detail, ktorý si všimla na fotke obľúbenej herečky. ,,Máš napichané pery?," opýtala sa zvedavá slečna. Nie všetky známe tváre odpovedajú na komentáre na sociálnych sieťach, no Barbora nemá čo skrývať. ,,Hmmm.. slovo “napichané” sa mi zdá trochu prisilné. Ale áno, už dlhšie mám vyrovnané kontúry, lebo moje pery boli trochu krivé. Na tejto fotke ten “bump” spôsobilo skôr líčenie. Líčením sa dajú pery veľmi pekne opticky zväčšiť, viete?,” priznala Švidraňová. Herečka po tomto malom estetickom zákroku túžila a po jeho absolvovaní vyzerá pekelne sexi. 

Barbora Švidraňová Zdroj: instagram B.Š.