Jeho otrasné správanie nemá zľutovanie: Jennifer Love Hewitt dobil vlastný manžel!

V seriáli 911 sa dejú hrozivé veci. A to aj pre herečku Jennifer Love Hewitt, ktorú zmlatil jej vlastný manžel Brian Hallisay.

V seriáli 911 je to veľmi napäté. Operátorku Maddie, ktorú stvárňuje herečka Jennifer Love Hewitt, utiekla zo vzťahu plného agresie so svojím manželom, Dougom Kendallom. Preto teraz chcela začať žiť odznova, bez toho, aby Doug vedel, kde sa nachádza. Vyhľadala brata Bucka a vďaka nemu zakotvila v novej práci ako operátorka tiesňovej linky. Maddie prežívala s manželom hotové peklo - samé bitky, vyhrážky, teror. Peklo neutíchlo ani po tom, čo mu poslala rozvodové papiere. Krátko nato dostala telefonát od právničky. Nielenže mu nevedeli doručiť rozvodové papiere, no Doug okrem toho stihol napadnúť Maddienu bývalú kolegyňu. Chcel od nej totiž zistiť, kde sa Maddie aktuálne nachádza. Doug sa po tomto indicente vyparil, pátrali po ňom vyšetrovatelia. Medzitým sa však nakontaktoval na Chimneyho, s ktorým strávili aj pánsky večer.

Medzi Chimney a Maddie to však iskrí, čo Doug z rozprávania zistil a neuveriteľne mu to prekáža, čo spustilo ďalšiu žiarlivostnú scénku, tentoraz oveľa agresívnejšiu. Najnovšie sa Doug dostal až k Maddie, pri vchodových dverách dobodal Chimneyho do brucha a Maddie privítal päsťačkou do tváre. V ohrození života je nielen Chimney, ktorý leží v kaluži krvi, ale aj Maddie, ktorú unesie. To, ako to celé dopadne, sa dozviete už dnes v premiérových častiach 911. Zaujímavosťou však je, že predstavitelia Maddie a Douga sú v reálnom živote manželmi. Doug je herec Brian Hallisay, skutočný manžel Jennifer Love Hewitt a otec jej detí. Samotná herečka mala počas nakrúcania týchto scén zmiešané pocity. "Bola to náročná a zároveň emocionálne najnáročnejšia filmovačka vôbec. Táto epizóda reálne znázorňuje, ako to vyzerá, keď bojujete o svoj holý život. Maddie bola jednou z mojich najobľúbenejších postáv, aké som kedy stvárňovala a som veľmi hrdá na to, kým sa stala. Ženy a muži, ktorí sa stretávate so zneužívaním každý deň, ste moji hrdinovia a nikdy neprestávajte bojovať," zverila sa Jennifer svojim fanúšikom na instagrame. Zomrie Maddie a Chimney? Ako to všetko skončí? To sa dozviete už v dnes v ďalších častiach 911.

Sledujte seriál 911 v dvoch častiach za sebou dnes o 20:35 na JOJke!