Zuzana Plačková ukázala sexi postavu v plavkách: Z jej nadupaného dekoltu vám padne sánka!

Temperamentná tmavovláska je známa tým, že rada šokuje a čo si o tom myslia iní, ju nezaujíma. Odkedy sa ale vydala za svojho dlhoročného priateľa Reného, je striedmejšia vo vyjadrovaní aj v obliekaní. Teraz však potešila najmä mužov, pretože pred objektívom zapózovala v plavkách.

Obľúbená influencerka už dlhé roky múti vody slovenského šoubiznisu a vždy vie ako zaujať. Zuzana Plačková patrí už niekoľko rokov medzi stabilné tváre slovenského šoubiznisu a vždy vie, ako rozvíriť vody a šokovať. Svoj Instagram zapĺňa zaujímavými fotografiami z jej pracovného, ale aj súkromného života a fanúšikovia ju za to zbožňujú.

​Hoci sme u nej boli už od čias účinkovania v šou Hotel Paradise zvyknutí na jej sporo odeté outfity​, ani to už nie je tak celkom pravda. Po svadbe akoby bolo záberov v plavkách na jej Instagrame podstatne menej. Teraz však opäť prekvapila svojich fanúšikov a uverejnila fotografiu s manželom Reném, kde pózuje na nafukovačke v plavkách. Prvé čo vás určite upúta je jej nadupaný dekolt, ktorý sa nedá prehliadnúť. 

View this post on Instagram

Dokonalá sobota ❤️ @rene.rendy

A post shared by Zuzana Strausz Plačková (@queen.plackova) on