Chystá sa roadshow Delukse v kinách! Príďte si exkluzívne pozrieť dve časti nového seriálu!

Exkluzívna kinopremiéra dvoch častí najnovšieho komediálneho seriálu televízie JOJ.

Buďte prví, ktorí sa zabavia na bláznivých príbehoch hotela, v ktorom by ste chceli bývať, ale rozhodne by ste v ňom nechceli pracovať. Pozrite si návod, ako prežiť vyčíňanie šialeného šéfa za každých okolností.

Štartujeme už túto sobotu 17. augusta na bratislavskej Magio Pláži v Kinematografe (letné kino), kde o 20:30 hod. Erika Barkolová sa porozpráva s tvorcami a hercami seriálu a o 21:00 hod. sa začne premietanie. Vstup je voľný.

V ďalších mestách pokračujeme už v klasických kamenných kinách. V piatok 23. augusta bude premietanie o 18:00 hod. v ZOC MAX Prešov, autogramiáda sa začína o 17:00 hod. Nasledujúci deň 24. augusta môžete hercov stretnúť v OC ATRIUM OPTIMA Košice, kde sa autogramiáda tiež začne o 17:00 hod. a o 18:00 hod. je premietanie. V pondelok 26. augusta sa stretnutie a premietanie koná v ZOC MAX Žilina a nasledujúci deň 27. augusta v OC MAX Nitra. Obe akcie začínajú o 17:00 hod. autogramiádou a o 18:00 hod. premietaním.

Ak teda chcete stretnúť hercov a pozrieť si predpremiéru nového komediálneho seriálu Delukse, príďte do niektorého z kín!