Jeseň na JOJke bude naozaj pestrá: Pripravili sme si pre vás tieto nadupané novinky!

Vymeňte letnú pohodu z dovolenky za jesenný oddych pri televíznej obrazovke a pozrite si skvelé premiéry vašich obľúbených relácií a úplne nové seriály, ktoré sme pre vás pripravili.

Horúčavy každým dňom ustupujú, čas dovoleniek sa končí a pomaly, ale isto prichádza jeseň. S ňou sa zároveň po letnej prestávke vracajú na televízne obrazovky aj premiéry vašich najobľúbenejších programov. Prinesieme vám nové časti zbožňovaných seriálov či relácií, ale aj úplne nové projekty, na ktoré sa môžete tešiť už teraz.

Česko Slovensko má talent pokračuje ôsmou sériou, kde môžete vidieť najlepších spevákov, tanečníkov či akrobatov. JOJka si pre verných divákov pripravila aj nové komediálne seriály, ktoré vám určite vyčaria úsmev na tvári. Delukse prináša neuveriteľné príbehy z luxusného hotela, v ktorom by ste chceli bývať, ale nie pracovať. Novinka Hrobári predstaví netradičný žáner čiernej komédie s mnohými hereckými hviezdami. Obľúbená herečka Lujza Garajová Schrameková prichádza s jedinečnou talkshow Čau Lujza, kde vyspovedá celebritné páry a ich deti. Na JOJke nebudú chýbať premiérové časti relácie Inkognito, Sedmička či seriálov Za sklom a Ministri. Naša jesenná ponuka je naozaj pestrá, preto si urobte pohodlie a sledujte televíziu JOJ.

Najlepší televízny program je určite na JOJke, preto si ho nenechajte ujsť!