Twiinsky šokovali fanúšikov: Neuveríte, čo si nechali vytetovať na svoje sexi telá!

Známe dvojičky, ktoré pôsobia ako spevácke duo Twiins, prekvapili fanúšikov, pretože na sociálnej sieti uverejnili fotografiu, na ktorej si môžete všimnúť, že ich telá zdobí tetovanie.

Obľúbené dvojičky Daniela a Veronika Nízlové patria bez pochýb k najkrajším ženám v slovenskom šoubiznise. Fanúšikovia ich poznajú pod speváckym menom Twiins a každý ich krok starostlivo sledujú na sociálnej sieti. Zvodné tmavovlásky majú dokonalé postavičky a svoju charizmu i ženskosť vedia aj patrične využiť. Vždy sú štýlovo oblečené a patria k hŕstke celebrít, ktoré módu nielenže milujú, ale to s ňou aj vedia. Sledujú všetky trendy a žiadna zaujímavá novinka v ich šatníku nikdy nechýba.

​Teraz sa Veronika a Daniela rozhodli pre ďalší módny doplnok, ktorým je tetovanie. Svoje sexi telá si nechali pokresliť a ich stehná zdobí lebka s motýľom a tiger. ,,Nikdy sme si na sebe nevedeli predstaviť tetovanie, tak sme vyskúšali aspoň takéto dočasné. Neomrzí a môžeš mať stále iné," napísali dvojičky na sociálnej sieti.