Na hrane

Nová politická diskusná relácia Na hrane

Televízia JOJ ponúkne od štvrtka 12. septembra svojim divákom novú politickú diskusnú reláciu Na hrane. Tvorivý tím a moderátor Michal Magušin sľubujú každý štvrtok večer duel, aktuálne témy, exkluzívne prieskumy. To všetko naživo na JOJke.

Televízia JOJ prináša svojim divákom nový televízny formát - politickú diskusnú reláciu Na hrane, ktorá sa týždenne bude venovať najaktuálnejším politickým a spoločenským témam. Moderátor Michal Magušin je pripravený diskutovať vždy s dvoma našimi politikmi „na hrane“ a v živom vysielaní ponúkne priestor aj na divácke otázky. Tí budú mať možnosť zapojiť sa v reálnom čase prostredníctvom online aplikácie do diskusie. Otázky, ktoré nebudú zodpovedané v živom vysielaní, sa hostia pokúsia zodpovedať na webe nahrane.joj.sk po skončení diskusie.

Výnimočnosť relácie spočíva aj v tom, že v štúdiu bude prítomné publikum, ktoré si pozvú samotní politici. Vytvoria sa tak dva podporné „tábory“ diskutujúcich. Exkluzívnou súčasťou relácie sú spoločensko-politické prieskumy zo spoločnosti Polis Slovakia.

Michal Magušin je pozoruhodný mladý žurnalista, ktorý sa politike venuje dlhodobo: vyštudoval žurnalistiku v Bratislave, politickú filozofiu v USA, International Journalism na City University v Londýne a absolvoval niekoľko stáži v zahraničných médiách, vrátane prestížneho denníka Financial Times. Takisto má bohaté skúsenosti s moderovaním politických debát a pre našu televíziu bol jednoznačnou voľbou pre post moderátor relácie Na hrane. Spolu so skúsenou Janou Krescanko Dibákovou, ktorá sa v našom spravodajstve venuje takmer výlučne politickým a parlamentným témam už niekoľko rokov, vytvorili vynikajúci tvorivo-dramaturgický tandem pre žáner politickej talkshow.

Pozvanie do prvého živého vysielania relácie Na hrane prijali Béla Bugár a Michal Truban.

Nenechajte si ujsť novú politickú diskusnú reláciu Na hrane každý štvrtok o 21:50 na JOJke.

Tagy: Na hrane