Suverén Rytmus v tom má jasno: Pred kým má v živote najväčší rešpekt?

Vždy šokoval, tento rok ale EXTRA. Rytmus sa oženil, krátko na to sa stal otcom, ohlasuje film, koncert so symfonickým orchestrom a ešte k tomu stíha aj kopec iných aktivít. V tom, pred kým má najväčší rešpekt, však má celý život jasno.

Známy reper toho stihol tento rok skutočne veľa. Patrik Rytmus Vrbovský je dokonalou reklamou na spokojné manželstvo a najnovšie dokázal, že ani úloha otca mu nie je cudzia. Jeho cesta za šťastím ale nebola vždy prechádzkou ružovou záhradou a všetko si v živote musel vydupať. Dnes je však aj vďaka tomu obrovskou inšpiráciou nielen pre tínedžerov, ale aj ostatných fanúšikov všetkých ročníkov. Rytmus to však nerobí cielene preto, aby menil životy ľudí, ale na druhej strane sa z tohto faktu teší a berie svoje remeslo ako poslanie. "Ja sa snažím hovoriť v textoch pravdu, možno aj takú, ktorú ľudia neradi počujú. Ale o tom to je, že je to terapia aj pre mňa, keď môžem o tom hovoriť verejne a slobodne. Či človek zažije niečo dobré alebo zlé, dá to do tej pesničky a svojím spôsobom je to pre ľudí inšpiráciou a minimálne si povedia, že v tom nie sú sami," zamýšľa sa Rytmus.

​Isté je preňho hlavne to, že do hudby dáva maximum a je to preňho zároveň tá najlepšia terapia. Zároveň však priznal, že všetko, čo sa mu v živote deje, sa deje pre niečo a nie náhodne. "Najväčší rešpekt mám pred Bohom. Premýšľam nad tým, že všetko, čo sa deje a je okolo nás, má nejakú príčinu, ktorá prichádza zhora. Nie je to tak, že si všetko vytvoríme len sami," dodáva úspešný reper, ktorého čaká už túto sobotu dlhoočakávaný koncert so symfonickým orchestrom na štadióne v Trnave.

 

Rytmus a symfonický orchester 2019 Rytmus a symfonický orchester 2019 Zdroj: TV JOJ

Príďte v sobotu 21.09.2019 o 19:00 na Štadión Antona Malatinského City Arena do Trnavy a zažijete neopakovateľný zážitok s Rytmusom a Symfonickým koncertom.

Nenechajte si ujsť famózne hudobné spojenie klasiky s hudbou ulice na jedinečnom koncerte Rytmus a Symfonický orchester už 21. septembra na štadióne v Trnave!

Tagy: Rytmus