Ženy Božského Káju! Deväť osudových, ale len jedna na celý život!

Karel Gott bol mužom, ktorý si podmanil srdcia tisícok žien a dievčat. Na nezáujem sa naozaj nikdy sťažovať nemohol. Vo svojom živote mal deväť osudových žien, no len jedna sa stala manželkou.

1. 2008 - 2019 Ivana Gottová (39)

Zdroj: ahaonline.cz

​Ivana Macháčková si ako jediná získala srdce maestra. Spoznali sa v roku 1999 na odovzdávaní cien TýTý. Vymenili si tam telefónne čísla a príbeh sa začal písať. Ivana sa najskôr nasťahovala do jeho domu na Betramke, neskôr mu porodila dcéru Charlotte Ellu a o rok neskôr mu povedala svoje áno v Las Vegas.

2. 1962 - 1963 Evelyna Steimarová (70)

Zdroj: Facebook

​Herečka Evelyna Steimarová bola po boku Karla Gotta necelý rok. Dvojicu zoznámil spevák Milan Chladil. Spevák si svoju priateľku hýčkal, nosieval jej kvety a darčeky. "Brilianty, ako sa to robí teraz, to ale neboli," cituje herečku blesk.cz.

3. 1972 Antonie Zacpalová (79)

Zdroj: Profimedia

​Antonie Zacpalová je matkou maestrovej najstaršej dcéry Dominiky. Otehotnela s ním vo veku 37 rokov. Objavila sa ako tanečníčka v jeho hite Lady Karneval. Spevák ju odviezol domov a o deväť mesiacov mu zazvonil telefón. "Volá sa Dominika a je tvoja!" Že dvojica spolu bude mať dieťa, Karel netušil. Na svoju dcéru sa po prvýkrát prišiel pozrieť, keď mala Dominika pol roka.

4. 1984 - 1989 Jitka Svobodová (49)

Zdroj: Profimedia

​Karel Gott si Jitku všimol v bare, kde bola so svojím vtedajším priateľom. V príhodnej chvíli jej maestro dal svoje telefónne číslo s vetou, nech mu zavolá. Ich vzťah stroskotal, keď sa Jitka dozvedela o Gottovej druhej dcére Lucii.

5. 1986 Iveta Kolářová (48)

Zdroj: Profimedia

​Iveta ako mladá a bez zábran si na Karla Gotta počkala v jeho šatni. Keď sa meastro objavil, spýtala sa ho, či by ju a jej kamarátku neodviezol do Prahy. Podľa jej slov chcel maestro jej telefónne číslo, no ona mu ho nedala. Stretli sa opäť o rok. Spolu majú dcéru Lucii.

6. 1989 - 1994 Martina Formanová (49)

Zdroj: Profimedia

​Martina bola v čase, keď stretla Karla Gotta, študentkou. Dvojicu zoznámil spoločný priateľ. Ich vzťah vydržal takmer päť rokov. Problém nastal, keď sa Martina chcela usadiť a založiť si rodinu. To maestro odmietal a tak si mladučké žieňa odišlo liečiť zlomené srdce za veľkú mláku k sestre.

7. 1994 Manuela Pechová (42)

Zdroj: Facebook/Manuela Pechova

​Manuela sa s Karlom stretla na kanadskej ambasáde a okamžite si padli do oka. Čoskoro zmenila pracovisko a začala pracovať ako manažérka v agentúre GoJa. Kráska mu však zo života zmizla, keď sa nevrátila z dovolenky v Kanade.

8. 1997 Ilona Hermová (59)

Zdroj: Reprofoto Blesk

​Ilona pracovala v agentúre GoJa a s Karlom sa zoznámila na párty v Ambassadore. Okamžite medzi nimi preskočila iskra. Ako jediná tvrdí, že meastra nemilovala.

9. 1997 - 1999 Marika Sörösová (39)

Zdroj: Profimedia

​Marika by Karlovi zniesla aj modré z neba. Ich vzťah ale ukončila nekonečná žiarlivosť. Z dramatického vzťahu utekal Karel a definitívne sa rozišli na jeho oslave šesťdesiatky.

10. 1999 Taťána Smutná (52)

Zdroj: Profimedia

​Spevák bol Taťáne oporou v ťažkých časoch. Keď sa ale kráska spamätala, vzťah ochladol a nasledoval rozchod.

Na Božského Káju budeme spomínať v Najväčších hitoch Karla Gotta o 15:20 hod., v špeciálnych Novinách a tiež si ho pripomenieme vo filme Škoda lásky o 21.35 hod. na JOJke!