Celoživotné tajomstvo Karla Gotta: O dcére Dominike jeho rodičia nevedeli!

Zachoval si tajomstvo. Karel Gott svojej matke Marii nikdy neprezradil, že má vnučku. O Dominike sa tak nikdy nedozvedela.

Maestra Karla Gotta milovali ženy i dievčatá. Mal charizmu, šarm, bol skromný a pre nežnejšie pohlavie neodolateľný. Zlatý slávik tak nikdy núdzu o priazeň nemal. Avšak so založením si vlastnej rodiny dlho otáľal. "Mama si tak veľmi priala, aby som sa oženil a mal rodinu. Hovorila, že som veľmi rozlietaný, ale že by sa aj tak vnúčaťa chcela dožiť," prezradil pre blesk.cz sám Gott. Maestro mal 34 rokov, keď mu jeho mama denne prízvukovala: "Pozri, si už dospelý chlap, ja by som sa rada dožila vnúčat! Kedy sa to stane? A myslíš, že sa to vôbec stane?". A práve v tom roku mu jedného dňa zazvonil telefón a Antonie Zacpalová mu oznámila, že sa stal otcom. "Nič som netušil, Tonka mi ani nepovedala, že je tehotná," priznal Gott. "Maminka bola veľmi konzervatívna a Dominika sa narodila v čase, kedy sa nehodilo mať dieťa a nežiť s jeho matkou. Asi tak nejako preto som mame nepovedal, že má vnučku. Bál som sa," spomínal. Svoju dcéru Dominiku ale maestro netajil len pred vlastnou mamou, ale i pred celým svetom. Nik totiž o jej existencii nevedel.

​Matka Karla Gotta zomrela v roku 1977 a ešte ďalších päť rokov svet netušil, že spevák má dcéru. Priznal ju ale otcovi krátko pred jeho smrťou. Následne na to sa v médiách začali objavovať fotografie Karla s Dominikou a tak maestro nemal na výber a musel s pravdou von.

Na Božského Káju budeme spomínať v Najväčších hitoch Karla Gotta o 15:20 hod., v špeciálnych Novinách a tiež si ho pripomenieme vo filme Škoda lásky o 21.35 hod. na JOJke!