Žena jeho života! Prečo si Karla Gotta získala práve Ivanka?

Slovensko, Českom i svetom otriasla smutná správa. V pondelok 1. októbra krátko pred polnocou naposledy vydýchol maestro Karel Gott. Zlatý slávik zomrel doma v kruhu rodiny. Aký bol príbeh Karla Gotta a Ivanky, ktorá sa ako jediná stala jeho manželkou, hoci maestro nemal o ženy núdzu?

Trpezlivá a dobrá

Zdroj: Facebook

​Ivana sa s Karlom stretla v roku 1999 na odovzdávaní cien TýTý. Príbeh ich lásky sa začal písať. Najprv v tichosti a neskôr sa o ich vzťahu dozvedela aj verejnosť. Medzitým však ubehli dva roky. Ivana, vtedy 25-ročná, sa držala v ústraní, pretože do spoločnosti s nimi častokrát chodila aj Karlova bývalá partnerka Marika Sörösová.

Dokázala robiť drahoty

Zdroj: ahaonline.cz

​Maestro nikdy núdzu o ženy nemal. Stačilo takpovediac lusknúť prstami a nežnejšie pohlavie mu padalo k nohám. Ivana ale bola iná. Nechala sa dobýjať. Pri prvom stretnutí dala maestrovi iné telefónne číslo, nie to svoje. Urobila to, pretože Karel mal v tom čase partnerku a ona bola taktiež vo vzťahu.

Zachránila mu život

Zdroj: ahaonline.cz

​V deň Karlových 64. narodenín meastro skolaboval vo svojej vile. Ivana ako vyštudovaná zdravotná sestra vtedy zistila, že ide o ľahšiu mozgovú príhodu. Neváhala, zavolala sanitku a kým prišiel lekár, poskytla mu odbornú starostlivosť.

Majú dve deti

S manželom Karlom a dcérkami. S manželom Karlom a dcérkami. Zdroj: blesk.cz

​Ivana má s Karlom dve deti, viac než ktorákoľvek jej predchodkyňa.

Prežili cunami

Zdroj: Facebook

​V roku 2004 odišla dvojica oslavovať Vianoce na Maldivy, no netušili, že zaúraduje príroda. Obaja čelili ničivému cunami. Prežili len zázrakom. Keď sa vrátili do Prahy, začali spolu žiť pod jednou strechou.

Nik nie je nesmrteľný

​V roku 2006 sa im narodila prvá dcéra Charlotte Ella. O rok neskôr maestrom otriasla smrť jeho dlhoročného priateľa a hudobného skladateľa Karla Svobodu. Opakovane prežitá skutočnosť, že ani on nie je nesmrteľný, a Ivanina podpora pár ešte viac stmelili.

Už mal po vojne

Zdroj: Facebook

​Karel vraj raz speváčk Hane Zagorovej počas vystúpenia na Žofíne povedal, že sa ožení, keď bude mať po vojne. Zrejme sa ale ženil aj z pragmatizmu: "S ohľadom na skutočnosť, že s Ivanou žijeme už sedem rokov pod jednou strechou a spolu vychovávame našu dcéru Charlottu, som už dlhší čas premýšľal o našej svadbe," prezradil Karel Gott hneď po tom, čo si povedali áno.

Mladosť a krása

Zdroj: Facebook

​Ivana bola od maestra o 37 rokov mladšia. Karel Gott tak mal po svojom boku krásku, ktorá ho milovala a to poteší každého muža.

V správny čas na správnom mieste

Zdroj: archív blesk.cz

​Dovolenku v Las Vegas sprevádzala aj nostalgia, pretože práve v meste hriechu sa rodí aj veľa lásky. Nie nadarmo tam oddáva napríklad nesmrteľný Elvis Presley. Podľa jeho slov si preto svadbu zromantizoval a Ivanu spontánne požiadal, aby sa zaňho vydala.