Karin Haydu sa predviedla v plavkách: Fíha, to je ale sexi postavička!

Sympatická herečka je typická svojim neprehliadnuteľným imidžom. Jej vizitkou je však nielen jej super štýl, ale aj skvelá forma, ktorá pozitívne dojmy dotvára.

​Karin Haydu patrí medzi najkrajšie herečky slovenského šoubiznisu a pôvab jej môže každá žena len závidieť. Kráska je bez pochýb veľmi atraktívna žena a je známa tým, že na každom spoločenskom podujatí vyzerá výborne. Vždy je dokonale upravená, štýlovo nahodená a nesmierne sexi. Niet divu, že na seba vždy púta pohľady prítomných mužov, ale aj žien. Kým páni ju obdivujú, dámy jej môžu závidieť. Hoci má na chrbte už štyri krížiky, akoby zastavila čas a tento vek by jej tipoval len málokto.

Aj preto by bola veľká škoda, keby herečka svoju dokonalú postavičku ukrývala pred svetom. To si uvedomuje aj ona sama. Aj preto nedávno zverejnila poriadne horúcu fotografiu z dovolenky v Dubaji. Tam si odskočila s dcérou Vanesou a otcom Jurajom, aby si užili slnka, keďže v našich končinách je ho už aktuálne cítiť pomenej. Karin si svoju dovolenku očividne poriadne užila, dôkazom je aj jedna z fotiek, na ktorej pózuje pri západe slnka v plavkách. Na snímke sa vyníma nielen nádherná dubajská scenéria, ale najmä herečkina dokonalá postava v plavkách. Musíme uznať, že figúru jej môže závidieť aj oveľa mladšie ročníky. 

Tagy: Karin Haydu