Svoj sľub spred roka nedodržal: Prečo Kali tak skoro s kariérou neskončí?

Koniec kariéry nebude, raper Kali si to predsa len s odchodom z hudobnej scény rozmyslel. Za všetko môže sled udalostí v jeho živote.

Obľúbený raper Kali ohlásil pred rokom koniec kariéry a zaskočil tým nejedného svojho fanúšika. Stať sa tak malo presne 29. decembra 2019 na jeho 37. narodeniny, kedy plánoval odohrať svoj posledný koncert. "Veľmi ma od toho ľudia odhovárajú, aj keď ja som rozhodnutý. Koncertujeme nonstop a človek je z toho unavený. Aj keď som teraz nahral najnovší album, tak stále hovorím, že studňa vyschýna. Už nie je toľko tém a slov, ako bolo kedysi," hovoril pred rokom obľúbený raper. V tomto prípade však skôr platí fráza nikdy nehovor nikdy. Nové životné výzvy a najmä príchod dcérky Nelky vo februári tohto roka spôsobili, že všetko napokon dopadlo úplne inak a svoje rozhodnutie raper napokon berie späť. Kali teda rozhodne nekončí a ani si nedáva pauzu. Práve naopak. V týchto dňoch vydáva svoj jubilejný desiaty sólový album Ale ne. "Dôležité je povedať, že to nebol zámer. Samozrejme, že ja si musím teraz nejakým spôsobom odskákať to, že som ľuďom povedal, že budem končiť. Už ale budem vedieť, že nemám spontánne rozprávať niečo, čo si môžem potom rozmyslieť. Marketing to teda rozhodne nebol. Narodila sa mi dcérka, prišli aj nové témy," vysvetľuje Kali zmenu svojho zásadného rozhodnutia, ku ktorému mu pomohol aj hudobný producent Peter Pann.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

❤️ Neexistuje zlý deň,keď máš zdravé,šťastné dieťa a rodine vieš dať to,čo potrebuje?? Foto: @michalpetrik_photography ?

Príspevok, ktorý zdieľa DezertKaliMusic (@dezertkalimusic),

​Obľúbený raper svojich fanúšikov mimoriadne potešil a vôbec mu nezazlievajú, že si svoj návrat predsa len rozmyslel. Pravdou však je, že až do poslednej chvíle Kali a Peter neplánovali vydať album, ale len postupne pribúdali nové a nové single. "Chceli sme urobiť len single a už sa len do konca roka udržať, aby ľudia mali novú hudbu. Album v pláne nebol. Najprv to bol jeden singel a potom sa dva-tri mesiace nič nenapísalo, len sme ešte čerpali zo starých skladieb. Až neskôr som sa rozpísal, keď sa narodila malinká. Až možno niekedy v júni sme vedeli, že chceme album," dodal Kali. Raper navyše prezradil, že sa môžeme tešiť aj na viacero nových klipov k albumu Ale ne. Viac sa dozviete vo videu HORE!

Tagy: Kali