Twiinska ukázala nádherné svadobné šaty: Aha, aká je z nej krásna nevesta!

Veronika Nízlová šokovala fanúšikov, keď na sociálnej sieti uverejnila fotografie v svadboných šatách. Charizmatickej speváčke to naozaj veľmi pristane a je z nej nádherná princezná.

​Speváčky Veronika a Daniela Nízlové, pôsobiace ako duo Twiins, patria k najkrajším a najzvodnejším ženám v slovenskom šoubiznise. Majú krásnu tvár, hriešne dokonalé postavičky a sexepíl z nich srší na všetky strany. Niet preto divu, že sa pýšia davmi fanúšikov.

​Daniela sa momentálne usilovne pripravuje na materstvo a už v januári by mali byť traja. Speváčka tvorí pár so slovenským futbalistom pôsobiacim v Španielsku. Na príchod bábätka sa už veľmi tešia a svojho prvého potomka sa nevedia dočkať. Sestra Veronika si užíva život plnými dúškami a nedávno sa pochválila na sociálnej sieti fotografiami v svadobných šatách. Z Twiinsky bola krásna nevesta, ktorá si vyslúžila pozitívne komentáre mnohých fanúšikov. Členka speváckeho dua zatiaľ žiadnu svadbu neplánuje a bielu róbu si obliekla kvôli módnej prehliadke, na ktorej zažiarila na móle.