Na JOJku prichádza skvelá novinka: Zoznámte sa so seriálom Nový život!

Už v úvode roka 2020 prichádza na obrazovky JOJky rodinný seriál Nový život, ktorý bude plný vtipných situácií, aké občas zažíva každý z nás. Seriál sa zameriava na netradičnú tému, ktorú sme v ostatných seriáloch zatiaľ nemali. Traja najlepší kamaráti sa rozhodnú ukončiť svoje kariéry a sú tak na prahu ich nového života. Musia si vybrať cestu, po ktorej pôjdu ďalej.

Po novom roku odštartuje na obrazovkách TV JOJ seriál Nový život, v ktorom hlavní hrdinovia zažijú veľkú zmenu a tá im obráti životy hore nohami. Traja 40-roční najlepší kamaráti – hokejista Dušan a futbalisti Pavol a Lucia - sa rozhodnú ukončiť svoje dobre rozbehnuté športove kariéry, každý z iného dôvodu - kvôli rodine, zraneniu, či len z túžby po zmene. Všetci traja sa ocitnú na začiatku ich nového života a musia si vybrať cestu, po ktorej sa ďalej poberú. Seriál sleduje, ako sa traja hrdinovia vyrovnávajú s veľkými životnými zmenami, ako sa mení ich vzťah k rodine a ako si konečne užívajú všetko, čo si kvôli profesionálnemu športu odopierali.

Seriál majú pod palcom známi česko-slovenskí scenáristi. Petr Kolečko je autorom mnohých, najmä v Česku úspešných seriálov Most! Okresní přebor, Trpaslík, filmov Masaryk, Přes prsty, ale aj jojkárskeho seriálu Hrobári. Danica Hričová je zasa autorkou obľúbených slovenských seriálov Divoké kone, ZOO, Hotel, Vlci, Ministri... Dá sa predpokladať, že táto dvojica spolu vytvorí opäť skvelý seriál, na ktorého štart sa už teraz všetci tešíme. My v JOJke začíname Nový rok Novým životom!

Hlavnými predstaviteľmi sú: Helena Krajčiová, Milo Kráľ, Alexander Bárta, Henrieta Mickovičová, Alžbeta Stanková, Max Bolf, Jozef Vajda, Ján Jackuliak, Ivan Krúpa a mnohí ďalší