Sexi ako nikdy predtým: Jennifer Anniston odhodila podprsenku a ukázala sa HORE BEZ!

Úspešná herečka má na chrbte päť krížikov, no málokto by jej tento vek aj skutočne hádal. Predstaviteľka Rachel z kultového seriálu Priatelia sa už roky prakticky nemení a vyzerá to tak, akoby našla elixír mladosti.

Často býva považovaná za jednu z najsexi žien Hollywoodu a dlhé roky vyzerá stále rovnako. Reč je o herečke Jennifer Aniston, ktorá vo februári oslávila päťdesiate narodeniny, no pri pohľade na ňu to znie až neuveriteľne. Tvár prakticky bez vrások, žiadne kilá navyše – len dokonalá postavička, ktorú by jej mohli závidieť aj tínedžerky a mladistvý imidž. To je kombinácia, ktorá jej skrátka uberá z veku. Jennifer vyzerá tak perfektne, že sa bez problémov môže postaviť pred objektív fotoaparátu len sporo odetá. Dôkazom je zvodná fotografia, na ktorej blondínka pózuje hore bez. Oblečené mala len čierne pančušky, sexi šortky, pričom prsia si zakrýva rukami. Naozaj treba uznať, že jej to nesmierne svedčí a len máloktorá rovesníčka by si mohla dovoliť takto zapózovať.

​Receptom na jej dokonalú líniu vraj nie sú žiadne diéty. Hneď ráno naštartuje svoj metabolizmus pohárom teplej vody s citrónom a následne si pripraví chutný shake z avokáda, vajec s kvapkou kokosového oleja. Obed a večera u herečky býva ľahšia. Dopraje si zeleninový šalát s chudým mäsom, syrom a vajcami, no niekedy je to len dusená zelenina s rybou. Počas dňa si rada pochutná na orieškoch či ovocí. Každý deň cvičí jogu a pravidelne chodí na dlhé prechádzky.

Sledujte film Vianočná žúrka dnes o 22:20 hod. na JOJke!