Elsa a Anna sú skutočné: Neuveriteľné, ako sa tieto sestry z Floridy na ne podobajú!

Obľúbená rozprávka Ľadové kráľovstvo si získala srdcia mnohých divákov a Elsa s Annou sa stali vzorom pre viacero dievčat.

Rozprávka z dielne Walt Disney Pictures čerpá inšpiráciu a je moderným spracovaním rozprávky Ľadová kráľovná od Hansa Christiana Andersena. Rozpráva príbeh dvoch sestier. Princezné Elsa a Anna prežívajú bezstarostné detstvo, no Elsa má schopnosti zmraziť predmety, tvoriť ľadové dráhy či spustiť sneženie. Jej moc pri detskej hre zasiahne Annu a odvtedy vyrastajú oddelene. Elsa sa od strachu zatvára pred Annou aj po smrti oboch rodičov. Ich život sa však opäť zmení, keď staršia zo sestier dovŕši 21. narodeniny.

​Ľadové kráľovstvo si zamilovali veľkí aj malí diváci, pieseň Let it go sa stala obrovským hitom a dokonca získala Oscara. Málokto však vie, že Elsa a Anna majú na Floride dvojníčky. Anna Faith sa neskutočne podobá na rozprávkovú Elsu a keď pred pár rokmi uverejnila na sociálnej sieti fotografiu v kostýme kráľovnej z rozprávky Frozen, ponuky na spoluprácu sa jej začali len tak sypať. Faith má mladšiu sestru, s ktorou v kostýmoch navštevujú rôzne podujatia a robia radosť najmä deťom

Sledujte Ľadové kráľovstvo dnes o 17:30 hod. na JOJke!