Plastiky ich zmenili na nepoznanie: Takto vyzerajú hviezdy z Beverly Hills 90210!

Beverly Hills 90210 sa po mnohých rokoch vracia na televízne obrazovky s novou sériou. Tešiť sa môžete na pôvodné herecké obsadenie, no stroj času a plastiky sa podpísali na viacerých hviezdach obľúbeného seriálu.

Po 19 rokov po ukončení kultového seriálu Beverly Hills 90210 sa hlavní predstavitelia opäť stretávajú, aby nakrútili jeho pokračovanie. Na pľaci sa objavujú hviezdne tváre a diváci sa môžu tešiť na pútavý dej. ​Obľúbení herci sa po dlhých rokoch poriadne zmenili a stroj času i plastiky sa podpísali na ich súčasnom výzore. 

​Tori Spelling známa ako seriálová Donna má za sebou niekoľko plastických operácií, ktoré výrazne poznačili jej tvár. Herečka už vôbec nevyzerá prirodzene a pôsobí oveľa staršie. Tori je druhýkrát vydatá a teší sa z piatich detí.

Zdroj: profimedia.sk

Jennie Garth alias Kelly tiež podľahla plastike, ktorá jej poriadne natiahla tvár. Obľúbená herečka nielenže pribrala, ale zákroky na jej vzhľade sú okamžite viditeľné. Jennie sa už trikrát rozviedla, no radosť jej robia tri krásne deti.

Zdroj: Profimedia

Sledujte seriál Beverly Hills 90210 dnes o 21:40 hod. na JOJke!