Nela Pocisková radikálne zmenila imidž: Z herečky je blondínka!

Obľúbená herečka sa pochválila novou korunou krásy. Nela Pocisková sa nechala radikálne ostrihať a z tmavovlásky sa stala blondínka. Pozrite sa, ako jej to pristane.

V slovenskom šoubiznise existujú celebrity, ktoré nemajú problém pochváliť sa pred verejnosťou ani s najmenšími detailmi zo svojich životov. A potom sú také hviezdy, ktoré si súkromie úzkostlivo strážia a len zriedkavo sa s fanúšikmi a novinármi podelia o svoje novinky. Do tejto druhej skupiny rozhodne donedávna patrila aj Nela Pocisková. Teraz je všetko inak, pretože obľúbená herečka si založila profil na Instagrame.

​Nela sa hneď na sociálnej sieti pochválila radikálnou zmenou imidžu. ,,Mám nové vlasy, viem, že to majú už všetky naokolo, ale teším sa, že tie moje chuderky išli dole, lebo sa trápili. Farbu ešte doladíme, pomaličky ďalej zájdem, nie som nalíčená, tak preto sa schovávam,” zdôverila sa herečka. Pocisková sa nechala výrazne ostrihať a poriadne si zosvetlila vlasy. Nová koruna krásy ju naozaj omladila a táto zmena jej veľmi pristane.