Definitívny koniec všetkých tajností: Takto vyzerá rozkošný synček Rytmusa a Jasminy!

Rytmus sa minulý rok oženil a už niekoľko mesiacov sa teší spolu s manželkou Jasminou zo synčeka Sanela. Až doteraz však verejnosť nemala možnosť vidieť jeho celú tvár. To sa ale zmenilo, hoci zrejme úplne nechtiac.

Patrik Rytmus Vrbovský a jeho milovaná Jasmina sú dokonalou reklamou na spokojné manželstvo. Raperova cesta za šťastím nebola vždy prechádzkou ružovou záhradou a všetko si v živote musel vydupať. Dnes je však aj vďaka tomu obrovskou inšpiráciou nielen pre tínedžerov, ale aj ostatných fanúšikov všetkých ročníkov. Približne pred pol rokom sa manželia Vrbovskí dočkali príchodu svojho vytúženého potomka, ktorému dali bosniacke meno Sanel. A hoci sa obaja rozhodli, podobne ako väčšina ďalších známych osobností, neustále zakrývať tvár svojho potomka, tentoraz im to celkom nevyšlo. Jasmina nedávno zverejnila fotografiu, kde sa okrem nej nachádza aj jej synček Sanel a fenka Dafne. Sanelovi ani tentoraz nebolo vidieť tváričku, keďže sa pozeral opačným smerom a nie do objektívu. To však nebol pre pozorných fanúšikov žiaden problém. Všimli si totiž, že vedľa Jasminy, Sanela a Dafne sa vyníma obrovský obraz s rodinným portrétom. Na ňom sú vyobrazení nie len hrdí rodičia Rytmus a Jasmina, ale aj ich malý poklad. A to, samozrejme, bez akejkoľvek cenzúry. Jasmina týmto záberom potešila státisíce fanúšikov, ktorí rozkošnému Sanelovi adresovali tie najkrajšie slová. Neskôr napokon zareagovala aj samotná mamina. "Vidím, že sa tu veľa rieši obraz a som šťastná, že sa Vám páči. Tento obraz som dala namaľovať Paťovi na jeho narodeniny," napísala Jasmina. Čo poviete, na koho sa malý Sanel podobá viac?

https://www.instagram.com/p/B7g4bUTHnaO/

Rytmus a Jasmina - Sanel na rodinnom portréte Rytmus a Jasmina - Sanel na rodinnom portréte Zdroj: instagram @jasmina_alagic