Vedomosti Zuzky zo šou Dievča za milión sú hitom dodnes: TOTO nemohla myslieť vážne!

Zaspomínajte si s nami na pamätné hlášky jednej z finalistiek z projektu Dievča za milión, ktorý bol úplne prvou reality šou na Slovensku.

Verní diváci JOJky si určite spomínajú na projekt Dievča za milión, ktorý bol vôbec prvou reality šou na Slovensku. Písal sa ešte rok 2004, keď desať najlepších dievčat pred objektívmi kamier súťažilo o miesto moderátorky v televízii JOJ. V porote sedeli vtedajší generálny riaditeľ JOJky Milan Kňažko, tanečník Fredy Ayisi a herečka Zdena Studenková. Desiatka krásnych mladých dám medzi sebou súťažila v rôznych disciplínach a jednou z nich bolo aj vysvetľovanie významu cudzích slov. V nej doslova „excelovala“ finalistka Zuzana Panczová, ktorej vtedajšie vedomosti berú dych dodnes. „Džihád je v Arabsku ten taký sultán. Korzár je ten, čo pasie kozy. Ipon je druh stolného tenisu. Kaťuša sú také kratšie gate,“ perlila blondínka.

Na tieto a aj mnohé iné pamätné situácie si môžete s nami zaspomínať každý deň o 20:20 v rámci súťaže 18 rokov s TV JOJ, v ktorej môžete vyhrať fantastické výhry!