Sexica Jana Mináriková ako šťavnatá dvadsiatka: Neuveríte, ako vyzerala bez obrích pŕs!

Blondínka je typická svojimi napumpovanými vnadmi, no nie vždy sa pýšila plným výstrihom. V čase, keď sa chcela stať Dievčaťom za milión v prvej slovenskej reality šou, potrebovala oveľa menšiu podprsenku než dnes. Veď, posúďte sami!

Sexicu Janu Minárikovú si všetci pamätáme ako zvodnú playmate. Svojich fanúšikov pravidelne dráždila hriešnymi fotkami a ešte hriešnejšími názormi. Netajila sa, napríklad, svojím bohatým sexuálnym apetítom. To všetko je už však minulosť. Zrelá tridsiatnička s napumpovanými vnadami je dnes vzorná mamička a vychováva dcérku Liu Sun. Zbohom dala nielen bujarému životu, ale aj zbytočnému odhaľovaniu sa. Nuž, a práve obrie poprie, ktoré často ukazovala, bolo jej poznávacím znamením. Lenže, bujný výstrih nemala vždy! Mináriková sa totiž ako jedna z mnohých dievčat zúčastnila kastingu do prvej slovenskej reality šou Dievča za milión ešte v roku 2004. V tom čase bola šťavnatá dvadsiatka s nevinným kukučom, prirodzenými malými prsiami a porotu sa snažila ohúriť recitovaním básničky. Ako jej to šlo, si pripomeňte v priloženom videu:

Na tieto a aj mnohé iné pamätné situácie si môžete s nami zaspomínať každý deň o 20:20 v rámci súťaže 18 rokov s TV JOJ, v ktorej môžete vyhrať fantastické výhry!