Reza Givili sa predstaví v úplne novej šou: Takto ste ho ešte nevideli!

Už od soboty 1. februára štartujeme na PLUSke novú barberskú šou Laky Royal, ktorej súčasťou bude aj známy exfarmár iránskeho pôvodu Reza Givili.

Na obrazovkách PLUSky odštartuje už v sobotu nová barberská šou z prostredia českých a slovenských holičov. Laky Royal a jeho holiči vás zavedú do neuveriteľného sveta novej vlny barberského remesla. Avšak táto partička je iná. Sú divokí, súťaživí, výstrední a extrémne šikovní, keď držia britvu a nožnice v ruke. Nová šou vás usadí do holičského kresla, v akom ste ešte nesedeli. Pilotná epizóda začne priamo v Lakyho pražskom salóne. Spoznáme zohratý tím barbierov, kde spev, humor a zábava tvoria neuveriteľnú atmosféru, akú by zákazník nečakal. Skvelá partia, kvôli ktorej sa zákazníci bijú o svoje termíny. 

Avšak nie všetky putá sú také silné, ako sa javia navonok. Rýchla sláva môže ľahko predznamenávať pád. V šou sa postupne predstavia aj ďalší chalani, ktorých si master barbier Laky vyberie do svojho tímu. Medzi štyrmi chalanmi, ktorých postupne bude Laky zaúčať do remesla, sa ocitne aj známe meno zo slovenskej reality šou. Súčasťou nového tímu barbierov totiž bude aj exfarmár Reza Givilli pôvodom z Iránu. Laky chalanov postupne zaučí do svojho remesla, aby mohli už čoskoro tvoriť tím nového bratislavského barbershopu Laky Royal. Máte sa rozhodne na čo tešiť.

https://www.instagram.com/p/B1UGDRcic6Y/

Sledujte šou Laky Royal v sobotu o 20:10na PLUSke!

Tagy: Reza Givili