Dara Rolins opäť reaguje na neprajníkov: Pravda o mojom vymakanom tele!

Úspech a sláva Dary Rolins jednoducho niektorých ľudí poriadne štve a dávajú jej to pocítiť. Čo ich však poburuje najviac, je jej dokonalé telo, ktorým sa vo svojich 47 rokoch rada popýši, a to nielen na sociálnych sieťach.

Dara Rolins okrem speváckeho talentu ohuruje desiatky rokov aj svojím oslnivým vzhľadom a sexi postavou. Preto právom patrí medzi najostrieľanejšie a najatraktívnejšie slovenské divy vôbec. Za všetkým sa skrýva neustála práca nielen na profesionálnej úrovni, ale aj na zovňajšku. Pre Daru je svedomitá, denno-denná starostlivosť o svoj výzor úplnou samozrejmosťou a možno práve preto na 47 rokov vôbec nevyzerá. Ona si je toho vedomá a rada vystavuje pravidelne svoje telo na sociálnych sieťach na obdiv. Veď prečo aj nie. V jej prípade skutočne je čo obdivovať. Niečo iné si však myslia niektorí z jej fanúšikov či skôr neprajníkov. Nedávno sa v jednom z jej príspevkov vyjadrila k tomu, že hoci dostáva nespočetné množstvo pozitívnych reakcií, predsa len sa stále nájde množstvo ľudí, ktorým leží jej štíhla postava v žalúdku. Buď sa im zdá jej telo prehnane svalnaté alebo naopak vychrtlé.  "Moje telo je moje. Vychádzam z toho, čo mi genetika nadelila, pracujem 's rozdanými kartami'. A aj keď mi to väčšina z vás stále neverí, nie sú za tým žiadne hodiny driny. Moju postavu nemám vydretú, ako často píšete. Mám jednoducho takú genetiku. Bodka. A áno, osobne to vnímam ako šťastie," prezradila Dara, ktorá si stále užíva horúce chvíle na svojom obľúbenom indonézskom ostrove Bali.

Zároveň však upresnila, že v jednej oblasti sa predsa len snaží robiť maximum. Ide o stravu, ktorú rieši oveľa viac než samotné cvičenie. "V tomto smere som extrémne prísna, zodpovedná a o mojej pevnej vôli tradujú legendy. Nie, myslím to vážne. Jedlo je pre mňa kľúčové téma. Všade, kde som, celoročne, hreším výnimočne a v malom. Proste nikdy neprasím. A nie je to o odriekaní jedla v obecnej rovine. Papať sa musí. A to hovorím hlavne vám, mladé žienky, ktoré viem, že ma tiež sledujete a som vám často vzorom," napísala Dara k jednej zo svojich ďalších horúcich fotiek. Podľa speváčky je oveľa dôležitejšie než ísť cestou radikálnych riešení, počúvať vlastné telo a dať mu to, čo svedčí práve vám a nie iným. Lebo v prvom rade musí byť človek šťastný sám so sebou a až potom sa dejú zázraky. 

https://www.instagram.com/p/B7wu9foFa59/

Tagy: Dara Rolins