Chce inšpirovať nespokojných: Silvia Kucherenko sa už za plastiky nehanbí!

Silvia Kucherenko opäť siahla do svojho archívu a na svetlo sveta vytiahla svoju fotografiu spred niekoľkých rokov, kde mala ešte svoj prirodzený nos. Chce tým inšpirovať všetkých tých, ktorí so sebou nie sú stopercentne spokojní.

Silvia Kucherenko je jednoducho neprehliadnuteľná na každom kroku. Môžu za to dlhé vlasy, vyzývavý dekolt, plné pery a luxusný život, ktorým sa nikdy netajila. Čo však celé roky spočiatku skrývala, boli zásahy plastických chirurgov v súvislosti s jej bujným poprsím či výraznými a plnými perami. Neskôr však predsa len otočila a postupne sa začala so svojimi zákrokmi priznávať. Už dávnejšie tak vieme, že pery sa jej nezväčšili vďaka cibuli, ako to kedysi prezentovala, ale po zásahoch šikovného odborníka. To isté však teraz môžeme povedať aj o jej zmenenom nose.

​​Sama sa totiž pred pár dňami svojim fanúšikom priznala k tomu, že kedysi jej nos predsa len vyzeral o poznanie inak. "Myslím si, že mať spravený nos v dnešnej dobe je úplne normálne. Dala som si robiť nos, lebo sa mi môj jednoducho nepáčil. Vždy, keď je možnosť dať si zmeniť to, čo vám robí 'vrásky' na čele, tak prečo nie. Nebola to lacná záležitosť, stal cca 6-tisíc, možno aj 7-tisíc eur. Hľadala som veľmi dôsledne, lebo nos je najdominatnejšia črta tváre. Keď sa 'pokazí', tam už veľa nenarobíte. Robili mi ho vo Viedni," zdôverila sa Silvia svojim fanúšikom, ktorých takto chcela motivovať k tomu, aby zmenili veci, ktoré sa im na sebe nepáčia. "Nečakajte, kým vám okolie dá 'povolenie'! Či ide o postavu, život akým žijete, vlasy, nos a podobne," uzavrela Kucherenko a pripojila aj fotku, kde porovnáva svoj pôvodný a upravený nos. Čo poviete, podarilo sa?

https://www.instagram.com/p/B8Dtiavno4m/